Διαβεβαιώσεις για τον αγωνιστικό χώρο του «Πλάτων Γρηγόρης»

Οι ιθύνοντες του Τηλυκράτη περιποιούνται εντατικά τον χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου Λευκάδας, ενόψει της πρεμιέρας.

Από τις πρώτες επισημάνσεις, που πραγματοποίησε ο Σπύρος Μπαξεβάνος σχετικά με τα όσα διαπίστωσε από την παρακολούθηση αγώνων του Τηλυκράτη στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, ήταν η ιδιαίτερα κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου της έδρας του.

Το Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας, μέσα από τα βίντεο, που παρακολούθησε ο Γιαννιτσιώτης τεχνικός έδειξε να «υποφέρει» σε επίπεδο αγωνιστικού χώρου και αυτό ήταν κάτι το οποίο μετέφερε από την πρώτη στιγμή στους διοικούντες του «Γηραιού» ο προπονητής της ομάδας.

Από την πλευρά τους οι τελευταίοι επικοινώνησαν με τους ομολόγους τους της γηπεδούχου πλευράς, οι οποίοι ομολόγησαν ότι η εικόνα του αγωνιστικού χώρου, κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου ήταν αρκετά κακή, λόγω επιβάρυνσης, αλλά διαβεβαίωσαν, παράλληλα, ότι εκμεταλλεύτηκαν το μεγάλο διάστημα διακοπής της αγωνιστικής δράσης και τον περιποιήθηκαν εντατικά, φέρνοντάς τον σε βελτιωμένη κατάσταση.

Μάλιστα, διευκρίνισαν ότι έχουν προνοήσει να προπονείται εκτός του «Πλάτων Γρηγόρης» η ομάδα του Τηλυκράτη, προκειμένου την Κυριακή, όταν και θα υποδεχθούν τον Ηρακλή για την πρώτη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου, ο χλοοτάπητας του Σταδίου να εμφανίσει ικανοποιητική εικόνα και να μην προβληματίσει τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα κληθούν να αγωνιστούν επάνω σε αυτόν.

Στη Μίκρα ελπίζουν οι διαβεβαιώσεις να ευσταθούν και η αισιοδοξία των Λευκαδιτών παραγόντων να δικαιωθεί, ώστε η ομάδα να μην έχει να διαχειριστεί και το πρόβλημα του αγωνιστικού χώρου στη δύσκολη εκτός έδρας πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος ανόδου.

 

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top