Χατζόγλου: “Πρώτο βήμα στη Λευκάδα”

Ο διοικητικός σύμβουλος του ποδοσφαιρικού Ηρακλή τοποθετήθηκε σχετικά με την έναρξη της προσπάθειας των μπαράζ.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Σάκης Χατζόγλου τοποθετήθηκε στον “Arena 89,4”, σημειώνοντας:

Για το παιχνίδι με τον Τηλυκράτη:

“Ήρθε η ώρα, φτάσαμε στην ουρά. Έχουμε ξεπεράσει πολλά εμπόδια. Θα κρίνουν όλη την χρονιά αυτά τα παιχνίδια. Δεν θέλουμε να στερήσουμε από τον κόσμος όλο αυτό που έχουμε καταφέρει.”

Για την αγωνιστική απραξία:

“Είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα. Μας βοήθησε αυτό το κενό, οπότε τώρα ξεκουράστηκαν. Φορμαρίστηκαν κιόλας. Είχαμε κάνει “κοιλιά” τελευταία. Είδα καλά στοιχεία στο τελευταίο φιλικό.”

Για την υποστήριξη του κόσμου που θα πάει στο νησί:

Περιμένουμε πολύ κόσμο, θέλουμε την στήριξη του, όλοι αυτοί ήταν και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και τον ευχαριστούμε για αυτό. Δεν θα αλλάξει κάτι, ίσα ίσα θα αυξηθεί ο κόσμος που θα έρθει. Το πρώτο βήμα είναι νίκη στην Λευκάδα. Έχουμε τρία στην έδρα μας, εκεί θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το απόλυτο. Μετά προέχει να κάνουμε το ταμείο και να κοιτάξουμε την επόμενη. Έχουμε πολλά θέματα σε εκκρεμότητα.”

Για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων:

“Εμάς μας ενδιαφέρει να ανέβει η ομάδα. Και να λύσουμε και τα θέματα του παλιού Ηρακλή που δεν έχουν λυθεί ακόμη. Και αμέσως μετά θα κοιτάξουμε τον νέο Ηρακλή. Δεν θα υπάρχει Σπύρος Παπαθανασάκης στον νέο Ηρακλή. Συσπειρώθηκε όλος ο κόσμος. Οι παράγοντες, οι οπαδοί και από όλους τους βετεράνους. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό.”

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top