Θετικότερη η εικόνα στην Πολίχνη, με σημαντικά περιθώρια για βελτίωση

Ο τεχνικός των «κυανολεύκων» δεν διατηρεί τα παράπονα, που προέκυψαν από την αναμέτρηση με την Καρδία, αλλά δηλώνει ότι η ομάδα του δεν έφτασε εκεί που μπορεί.

Το ζητούμενο για τον Σπύρο Μπαξεβάνο, μέσα και από τον αγώνα με τον Μακεδονικό, ήταν να προσφέρει την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές του για αγωνιστική ενεργοποίηση, ενόψει των μπαράζ, που εκκινούνται σε μία εβδομάδα. Παράλληλα, όμως, μετά τα όσα διαπίστωσε η τεχνική ηγεσία από την προηγούμενη φιλική αναμέτρηση, αυτήν με την Καρδία στην Μίκρα, ζητούμενο ήταν και η βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας.

Η παρατεταμένη αποχή από επίσημες υποχρεώσεις φάνηκε να αφήνει έντονο και επικίνδυνο στίγμα στους «κυανόλευκους» και το γεγονός αυτό είχε ανησυχήσει τον προπονητή, κάνοντάς τον να επιζητεί βελτίωση και πρόοδο, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας.

Καλύτερα τα πράγματα στην Πολίχνη

Απέναντι στον Μακεδονικό ο Ηρακλής είχε την ευκαιρία να κοντραριστεί με μία ομάδα η οποία έδειξε σε όλη τη διάρκεια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος ότι βρίσκεται σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο για την κατηγορία και αυτό ανέβαζε εκ προοιμίου τη στάθμη της αξιοπιστίας για τη συγκεκριμένη δοκιμασία.

Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία του Ημίθεου είναι ότι το σύνολο της ομάδας έδειξε εικόνα βελτίωσης και προσαρμογής στις απαιτήσεις ρυθμού επίσημων αναμετρήσεων, επιτυγχάνοντας κάποια βήματά προόδου σε σχέση με το φιλικό με την Καρδία. Περισσότερη διάθεση, καλύτερη ομαδική λειτουργία και γενικότερη εικόνα πιο κοντά σε αυτήν που θέλει να βλέπει ο κόουτς, ήταν όσα χαρακτήρισαν τον Ηρακλή στο γήπεδο της Πολίχνης.

Μπαξεβάνος: «Σημαντικά περιθώρια βελτίωσης»

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος από τη δική του πλευρά εξέφρασε αυτό το κλίμα, που εισέπραξε, σημειώνοντας ότι η ομάδα κινήθηκε σε επίπεδα βελτίωσης, αλλά τα περιθώρια, που υπάρχουν μέχρι το πλήρες φορμάρισμά της είναι σημαντικά.

Πεποίθηση όλων στον Ηρακλή είναι ότι – πλέον – αυτοί καθ’ αυτοί οι αγώνες των play offs και η ιδιαιτερότητα της κρισιμότητάς τους θα αποτελέσουν το κίνητρο, το οποίο θα αφυπνίσει σε απόλυτο βαθμό την ομάδα και θα την επαναφέρει στην κανονικότητα της αγωνιστικής λειτουργίας της.

 

Σχετικά Άρθρα

“Πρόθυμος για τη διαδοχή μου, χωρίς τελεσίγραφα και επικοινωνιακά τεχνάσματα”

Ποδόσφαιρο

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top