- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ορφανός: “Ξεχνάμε τον πόνο, πάμε για το κύπελλο”

ΡΟΔΟΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΛΕΠΑΚΗΣ

Ο Γιάννης Ορφανός αμέσως μετά την νίκη-πρόκριση του Ηρακλή μίλησε για τον συναρπαστικό ημιτελικό που έδωσε την πρόκριση στους “κυανόλευκους” και τόνισε πως η ομάδα του ξεχνάει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και επικεντρώνεται στον αυριανό τελικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Δεν υπάρχει πόνος. Το μυαλό μπαίνει σε ξεχωριστή λειτουργία εντελώς, δεν υπάρχει πόνος δεν υπάρχει κούραση βλέπεις το κύπελλο και προσπαθείς να το κατακτήσεις.”

Για τους έντονους πανηγυρισμούς του Κώστα Προύσαλη και του Απόστολου Αρμενάκη:

“Αυτό δείχνε το πόσο θέλουν αυτοί οι παίκτες, παρόλο την ηλικία και το ότι έχουν κατακτήσει και οι ίδιοι το κύπελλο. Το πόσο πολύ θέλουν να κατακτήσουν ακόμα ένα”.

Για την έκβαση του σκορ: 

“Είχα πει είναι 50-50 αν πίστευε κανείς ότι θα είναι εύκολος ημιτελικός έκανε λάθος. Είχαμε πει από την αρχή ότι θα είναι δύσκολο και πως θα παιχτούν ωραία ματς. Όπως και έγινε, νομίζω ότι προσφέραμε ωραίο θέαμα ο κόσμος το ευχαριστήθηκε και τώρα πάμε να παίξουμε ένα τοπικό ντέρμπι για ένα κύπελλο. Με τις πιθανότητες να είναι και πάλι 50-50”.

Για τις λίγες ώρες ξεκούραση που θα έχει η ομάδα μέχρι τον αυριανό τελικό:

“Δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτεί αυτή τη στιγμή κάποιος ότι πονάει, ότι είναι κουρασμένος. Ο Απόστολος Αρμενάκης παίζει με οστικό οίδημα ο γιατρός του έχει πει να μην παίζει ,αυτός αγωνίζεται και είναι από τους καλύτερους του γηπέδου”.

Για την επιστροφή του Ηρακλή στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας:

“Ο στόχος του Ηρακλή είναι από εδώ και πέρα, να βρίσκεται κάθε χρόνο σε τέτοιες διοργανώσεις. Το ότι καταφέραμε να βρισκόμαστε στον τελικό είναι κάτι μεγάλο, έχουμε περάσει από χίλια κύματα και μέχρι και εχθές είχαμε τεράστια προβλήματα. Τα ξεπεράσαμε είμαστε στον τελικό, είμαστε χαρούμενοι πάμε να ευχαριστηθούμε το αυριανό παιχνίδι”.