Ορφανός: “Ψηλά το κεφάλι”

Ο Γιάννης Ορφανός θέλησε να συγχαρεί τους αθλητές του Ηρακλή για την φετινή τους προσπάθεια.

Βόλει, Ηρακλής

ΡΟΔΟΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΛΕΠΑΚΗΣ

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιάννης Ορφανός, μίλησε αμέσως μετά την λήξη του τελικού και τόνισε πως όλοι στην ομάδα θα πρέπει να είναι περήφανοι για την φετινή πορεία της ομάδας .

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Δεν πρέπει να είμαστε σε καμιά περίπτωση στεναχωρημένοι. Έγινε μια υπερπροσπάθεια από αυτά τα παιδιά όχι μόνο εχθές και σήμερα αλλά όλη την χρονιά”.

“Όσα αναφορά το σημερινό μας κέρδισε η κούραση, χάσαμε τον Αρμενάκη πολύ νωρίς και ο τραυματισμός του ήταν καθοριστικός αν αναλογιστούμε ότι εχθές μας οδήγησε, σαν πρώτος σκόρερ της ομάδας”.

“Δεν καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, νικηθήκαμε από την κούραση και από τον τραυματισμό του Τόλη. Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να χαμηλώνουμε το βλέμμα. Ψηλά το κεφάλι γιατί αυτό που πέτυχαν φέτος τα παιδιά ήταν πολύ σημαντικό για τον Ηρακλή”.

“Τα παιδιά για ακόμα μια φορά τα έδωσαν όλα, πιεστήκαμε από τον ΠΑΟΚ πάρα πολύ όπως ήταν λογικό. Από δω πέρα ο Ηρακλής θα πρέπει να συνεχίσει να έχει σκοπό κάθε χρόνο να πηγαίνει και ένα βήμα πιο ψηλά. Όπως το έχουμε καταφέρει τα τελευταία τρία χρόνια και να βρίσκεται κάθε χρόνο αν είναι εφικτό σε τελικό φαϊνάλ φορ”.

Για το μέλλον της ομάδας:

“Πρώτα να ξεκουραστούμε και μετά να μιλήσω με την διοίκηση για το τι θα συμβεί. Αν συμφωνήσουμε να συνεργαστούμε στην επόμενη χρονιά θα πρέπει να αρχίσουμε άμεσα τον σχεδιασμό της ομάδας”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top