Μονόδρομος η νίκη

Να βρει ρυθμό εν’ όψει πλέι οφ και να βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα θέλει στα εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, αρχή γενομένης από τον σημερινό (17:00) αγώνα στο Ιβανώφειο

Ηρακλής, Μπάσκετ

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, ο ΗΡΑΚΛΗΣ αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:00 στο Ιβανώφειο άλλη μία Αθηναϊκή ομάδα. Ο λόγος βέβαια για το Μαρούσι.

Οι “κυανόλευκοι” θέλουν στις τελευταίες αυτές αγωνιστικές που έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, να βρουν ρυθμό και να βελτιώσουν την αγωνιστική τους εικόνα εν’ όψει των πλέι οφ που αν δε συμβεί κάτι το… απίστευτο ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Πάτρας.

Η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη έρχεται από μία νίκη και μία ήττα επί Αθηναϊκού εδάφους απέναντι σε Χολαργό και Περιστέρι αντίστοιχα. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε κατά τη χθεσινή ημέρα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Έλληνα τεχνικό να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, παραμένουν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν εντός έδρας από τον Χολαργό.

Να τονίσουμε πως ο σημερινός αγώνας με το Μαρούσι θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο, ενώ η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εξέδωσε ανακοίνωση ώστε ο “κυανόλευκος” λαός να είναι προσεκτικός καθώς έρχονται τα πλέι οφ.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top