Καλαϊτζίδης στη BlueArena: “Άθλος αυτό που πετύχαμε, θέλουμε τον τίτλο”

Ο πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ ,Μάκης Καλαϊτζίδης από το νησί της Ρόδου μίλησε στην bluearena.gr για την επιστροφή του Ηρακλή στο φαίναλ φορ του κυπέλλου.

Βόλει, Ηρακλής

ΡΟΔΟΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΛΕΠΑΚΗΣ

Ο πρόεδρος της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή ,Μάκης Καλαϊτζίδης, μίλησε στο Bluearena.gr και αναφέρθηκε στην συμμετοχή των “κυανόλευκων” στο φαϊναλ φορ της Ρόδου. Ακόμη δήλωσε πως ο Ηρακλής θα αγωνιστεί στην Ευρώπη, καθώς η Κηφισιά δεν μπορεί να συμμετάσχει σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Είναι μεγάλη χαρά που μετά από τόσα χρόνια βρισκόμαστε ξανά σε ένα φαϊναλ φορ. Αυτό που κατόρθωσαν φέτος τα παιδιά είναι πάνω από τις δυνάμεις τους. Θεωρώ ότι αν φτάσουμε στο τελικό και αν κατακτήσουμε το κύπελλο η χρονιά θα κλείσε ιδανικά.”

“Αυτό που πετύχαμε είναι κάτι παραπάνω από άθλος, βάση βέβαια των αναλογιών με τις άλλες ομάδες. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι είχαμε το τρίτο χαμηλότερο μπάτζετ στην κατηγορία μετά την Παναχαϊκή και Νίκη Αιγινίου. Όλα τα παιδιά εκτός του Φέργκιουσον ήταν Έλληνες”.

Για το εάν η επιτυχία της ομάδας να φτάσει ως τα ημιτελικά του κυπέλλου δικαιώνει την διοίκηση του Ηρακλή για τις προσπάθειες της.  

“Σίγουρα είναι μια ανταμοιβή, παλεύουμε τόσα χρόνια. Την πρώτη χρονιά που πήραμε την ομάδα στα χέρια μας, μένανε πέντε μέρες όταν μάθαμε ότι η ομάδα θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1. Κάναμε ένα ρόστερ για να πετύχουμε την παραμονή και το πετύχαμε”.

“Την δεύτερη χρονιά βάλαμε στόχο να μπούμε στα play off και τα καταφέραμε. Φέτος στοχεύσαμε από την αρχή να μπούμε στην πρώτη εξάδα. Αυτός ήταν ο στόχος της ομάδας και όχι μόνο καταφέραμε να μπούμε στην εξάδα αλλά τερματίσαμε και τέταρτοι”.

” Πρέπει να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα. Η ομάδα είναι στην Ευρώπη. Αυτό το ξέραμε όταν στο τέσσερα-πέντε αντίπαλος μας ήταν η Κηφισιά. Γιατί πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι η ομάδα της Κηφισιάς δεν μπορεί να παίξει σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση καθώς έχει πρόβλημα στα χαρτιά της. Τρεις χρονιές που βγήκε στην Ευρώπη τις δύο πήρε την θέση της ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και πέρυσι πήγε ο Φοίνικας Σύρου.Οπότε για εμάς είτε τερματίζαμε στην 4η θέση είτε στη 5η ήμασταν στην Ευρώπη”.

“Είχαμε το πρόβλημα τραυματισμού με τον Απόστολο Αρμενάκη και προσπαθήσαμε να το διαχειριστούμε έτσι ώστε να δώσουμε βάση στο θεσμό του Κυπέλλου. Θεωρώ ότι αύριο τα παιδιά όσο και να πονάνε θα τα δώσουν όλα για περάσουν στον τελικό και από εκεί και πέρα αν έρθει το θαύμα, γιατί περί θαύματος θα πρόκειται αν αναλογιστούμε ότι το μπάτζετ του Ολυμπιακού ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο”.

Ένα μήνυμα για το κόσμο που στήριξε την προσπάθεια της ομάδας: 

“Σαν Ηρακλής το έχουμε πει εκατό φορές θα θέλαμε ο κόσμος να είναι εδώ. Αυτοί που διοργανώνουν το φαϊναλ φορ θα πρέπει λίγο να σκεφτούν καλύτερα και την επόμενη φορά να υπάρχει κόσμος και από τις υπόλοιπες ομάδες. Σίγουρα λείπει ο κόσμος του Ηρακλή, θα λείπει και από τα παιδιά αλλά οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να ξέρουν πως τα παιδιά είναι αποφασισμένα για να περάσουν στον τελικό”.

 

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top