Ορφανός: “Στόχος μας ο Ηρακλής να καθιερωθεί στο φαϊνάλ φορ”

“Με το μυαλό στην πρόκριση στο τελικό”, τόνισε ότι είναι ο Ηρακλής ο Γιάννης Ορφανός

Βόλει, Ηρακλής

ΡΟΔΟΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΛΕΠΑΚΗΣ

Ο προπονητής του Ηρακλή, Γιάννης Ορφανός, μίλησε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το φαϊνάλ φορ της Ρόδου. Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε πως ο στόχος της ομάδας είναι από εδώ και πέρα να βρίσκεται μονίμως στο φαϊναλ φορ του Κυπέλλου.

“Αρχικά να ευχαριστήσω τον δήμαρχο για την φιλοξενία. Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Ανδρεόπουλο για την πρόσληψη του στην Εθνική Ελλάδος αλλά και στον Ολυμπιακό για την πρόκριση του στον τελικό του Challenge Cup”

“Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε μετά από πέντε απουσίες στο φαίναλ φορ. Στόχος μας είναι ο Ηρακλής να είναι σε κάθε φαίναλ φορ από εδώ και πέρα. Επίσης είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ως προπονητής του Ηρακλή σε μια διοργάνωση που συμμετάσχουν οι καλύτερες ομάδες”

“Οι παίκτες που συμμετέχουν σε αυτή την διοργάνωση είναι διαφήμηση για το άθλημα . Ελπίζω να πάψουν να γίνονται αυτές οι διοργανώσεις ιδικών συνθηκών και να το απολαμβάνουμε κάθε ομάδα με τον κόσμο της”

“Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και στους δύο τελικούς όποιος κάνει πρόβλεψη ίσως πέσει έξω. Στόχος για εμάς είναι ο τελικός δυστυχώς δεν περάσαμε από την Κηφισιά. Θα πρέπει να είμαστε στον τελικό.”

” Έχουμε έρθει στη Ρόδο έχοντας στο μυαλό μας την πρόκριση στον τελικό. Οι πιθανότητες είναι μου το δείχνουν και τα αποτελέσματα μας στο πρωτάθλημα. Στο δικό μας το ζευγάρι δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί”

Σχετικά Άρθρα

Back to Top