Δρακόπουλος: «Όλη η χρονιά παίζεται στο παιχνίδι της Πάτρας”

Για τα παιχνίδι που απομένουν, το στόχο της ανόδου αλλά και την πρόσφατη σύσταση της ΚΑΕ, μίλησε ο πρόεδρος του Ηρακλή, Θόδωρος Δρακόπουλος.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Για τη σύσταση της ΚΑΕ: «Είναι πολύ σημαντικό τα παλέψαμε αλλά το κατορθώσαμε…»

Για το ότι κάποιες ομάδες παραξενεύτηκαν με αυτή την κίνηση, ότι ο Ηρακλής ετοιμάζει κάτι για την άνοδο: «Δεν έχει σχέση αυτό που νομίζουν. Λάθος το σκεπτικό τους… είναι απλό ο νόμος πέρσι έδινε τη δυνατότητα για να κάνει κάποιος καινούρια ΠΑΕ και ΚΑΕ χωρίς χρέη και αυτό κάναμε, αφού έδινε ο νόμος τη δυνατότητα -όπως και για άλλες ομάδες- το και κάναμε και αποφύγαμε κάποια παλιά χρέη από τις προηγούμενες ΚΑΕ».

Για το ΑΣΕΑΔ: «Είχαμε κάνει την έφεση, για την τιμωρία των δύο αγωνιστικών την οποία ποινή την είχαμε εκτίσει οπότε είναι δώρο άδωρον . Φέτος νομίζω ότι δεν μπορούμε να ξανατιμωρηθούμε ελπίζω ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα μας και θα συμπεριφέρεται κόσμια και εμείς δώσαμε στον κόσμο το δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί πιο έντονα. Πρέπει όμως να καταλάβει ότι δεν κερδίζει κάτι με το να βρίζει τους διαιτητές, κερδίζει όταν φωνάζει υπέρ της ομάδας μας».

Για το αν είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια: «Είναι ένα ματς εκτός έδρας -με τον Απόλλωνα στην Πάτρα-αλλά μέσα σε μία εβδομάδα είναι δύσκολο, να επικρατήσουμε τρεις φορές,  εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως διαιτησία, πως θα είναι η ομάδα, είναι πολλά».

«Στην Πάτρα χάσαμε από τη διαιτησία στο Ιβανώφειο ήταν καθαρά αυτοκτονία. Νομίζω το πρώτο παιχνίδι  εδώ θα το κερδίσουμε αν το καταφέρουμε αυτό μέσα στην Πάτρα, αυτό είναι το σημαντικό, εκεί θα είναι ο  τελικός. Το τρίτο παιχνίδι αν κερδίσουμε εκτός έδρας θα είναι απλή διαδικασία. Με το Χολαργό έχουμε το υπέρ μας 2-0. Όλη η χρονιά παίζεται στο ματς της Πάτρας. Η ομάδα έχει αρχίσει ήδη και προετοιμάζεται για εκείνο το παιχνίδι. Αισιοδοξώ, όμως. Είναι μία ευκαιρία για την ομάδα να δείξει τι αξίζει».

Πηγή: Arena FM

Σχετικά Άρθρα

Back to Top