ΚΑΕ: “Θέλουμε τον 6ο παίκτη στο πλευρό μας”

Η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητάει από τους φίλους της ομάδας να σταθούν δίπλα στην προσπάθεια των “κυανόλευκων”.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας μπάσκετ:

Ενόψει των αγώνων που απομένουν για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και των ακολούθων αγώνων για τα πλέιοφς ανόδου στην Α1, η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ υπενθυμίζει πόσο σπουδαίο είναι να αγωνιστεί η ομάδα μας ως το τέλος με τον “6ο παίκτη” στο πλευρό της.

Είναι αναγκαίο να έχει τη στήριξη των φιλάθλων της σε όλους τους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες και γι’ αυτό τονίζουμε πόσο σημαντικό είναι να προστατεύσουμε το σπίτι μας μέχρι τέλους. Είναι γνωστή η “αγάπη” ορισμένων για τον Σύλλογο μας, είναι δεδομένο ότι στο πιο ιστορικό γήπεδο της κατηγορίας ορισμένοι λειτουργούν με μεγεθυντικό φακό και σε άλλες περιπτώσεις με μικροσκόπιο, οπότε θα πρέπει οι ίδιοι να φυλάξουμε το δικαίωμα να είμαστε κοντά στην ομάδα μας, δίπλα στους παίκτες μας σε κάθε αγώνα της κανονικής περιόδου ή των πλέιοφς, που θα οδηγήσουν τον νικητή τους στην άνοδο στην Α1.

Όλοι μαζί διατηρούμε αλώβητο το “φρούριο” μας, όλοι μαζί προστατεύουμε τον ΗΡΑΚΛΗ και το δικαίωμα να παλέψουμε μέχρι τέλους για τον στόχο.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top