- Bluearena - https://bluearena.gr -

ΑΘ10: «Σουτάρουμε μακριά τα ναρκωτικά από τη ζωή μας!»

Η ανακοίνωση – πρόσκληση συμμετοχής από την Αυτόνομη Θύρα 10 σε αυτήν την κοινωνικής ευαισθησίας εκδήλωση, που διοργανώνει ο «κυανόλευκος» Σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών, αναφέρει όλες τις σχετικές λεπτομέρειες και αξίζει της προσοχής, στήριξης και συμμετοχής όλων:

“Ο ΗΡΑΚΛΗΣ και φυσικά η Αυτόνομη Θύρα 10, δεν είναι απλά ένας σύλλογος και ένας σύνδεσμος. Είναι κομμάτι της κοινωνίας, όπως έχουμε ξαναπεί άλλωστε πως ο αθλητισμός και ο οπαδισμός είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας της οποίας ζούμε. Ως οπαδοί έχουμε βιώσει τα παλαιότερα χρόνια πολλά αδέρφια μας να φεύγουν από της θέση τους στα πούλμαν και την κερκίδα από τη μάστιγα των ναρκωτικών.

Από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του σύνδεσμου είχαμε στόχο να διώξουμε τα ναρκωτικά έξω από τα γήπεδα και τους συνδέσμους και να σταθούμε δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη σε αυτή τους την προσπάθεια.

Αυτή την Κυριακή 22/4 θα δώσουμε αγώνα ποδοσφαίρου όλοι μαζί με ομάδες που πολέμανε αυτή τη μάστιγα και ομάδες προσφύγων και θα ”σουτάρουμε μακριά τα ναρκωτικά”!

Σας καλούμε όλους να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια από κοντά. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22/4 στις 11:00 στο Κατσάνειο(Χορτατζήδες).

Θα υπάρχουν μουσικές, σουβλάκια και πολλές εκπλήξεις για όλους.

ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…”.