Την Τετάρτη η κλήρωση των μπαράζ-ανόδου

Προχωρά στην επικύρωση των πρωταθλητών η ΕΠΟ, την Τετάρτη (18/04), κατά τα φαινόμενα, η κλήρωση των μπαράζ.

Διάφορα, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στην μερική επικύρωση των βαθμολογικών πινάκων των οκτώ ομίλων της Γ’ Εθνικής, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το σκέλος των πρωταθλητών θα προχωρήσει εντός της ημέρας (17/04) η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Τα μέλη της Επιτροπής έχουν προγραμματισμένη συνεδρίαση για σήμερα Τρίτη (17/04) κατά την οποία θα συζητηθούν οι υποθέσεις των καταγγελιών του Αρη Παλαιοχωρίου κατά του Ηρακλή (σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει τύχη η κίνηση της ομάδας της Χαλκιδικής) και της Νίκης Βόλου κατά του ΝΠΣ Βόλου. Επίσης, η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ περιμένει και την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για την ένσταση του Αστέρα Βλαχιώτη κατά του Αστέρα Αμαλιάδας.

Ύστερα από όλα τα παραπάνω, η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ θα προχωρήσει στην επικύρωση των πρωταθλητών, γεγονός που σημαίνει πως θα ανοίξει ο δρόμος για την κλήρωση των μπαράζ ανόδου. Αυτή, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την ΕΠΟ, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (18/04).

Σε ό,τι αφορά, τώρα, τη σέντρα των μπαράζ, αυτή, όπως όλα δείχνουν, οδεύει προς τις 29 Απριλίου. Πρόθεση της ΕΠΟ είναι τα μπαράζ να ολοκληρωθούν κανονικά στις 27 Μαΐου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί η διεξαγωγή εμβόλιμης αγωνιστικής μια από τις προσεχείς Τετάρτες. Το ποια ακριβώς Τετάρτη θα είναι αυτή θα προκύψει, όπως επισημαίνουν από την ΕΠΟ, μετά από συνεννόηση με τα διαγωνιζόμενα σωματεία.

Πηγή: Metrosport

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top