Προύσαλης: «Ο Ηρακλής θα γίνει ξανά μεγάλος»

Για το Final-4 της Ρόδου, τον στόχο του Ηρακλή, αλλά και την επιστροφή της ομάδας στις μεγάλες διοργανώσεις μίλησε ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Προύσαλης.

Βόλει, Ηρακλής

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

 Για το ότι έφτασαν μέχρι εδώ: Είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Για εμάς είναι μια γιορτή. Ο Ηρακλής πρέπει να γίνει ξανά μεγάλος. Θα έρθει η ώρα που θα διεκδικεί και κάτι παραπάνω.

 

Για τη θέση στο πρωτάθλημα: Η ομάδα αγωνιστικά ήταν γι αυτή τη θέση. Μας στοίχισε κυρίως ψυχολογικά, αλλά είχαμε τα χρονικά περιθώρια για να γνωρίζουμε ότι είναι επιτυχημένη η χρονιά. Η παρουσία μας στα ημιτελικά του είναι μεγάλη πρόκριση.

Για το ότι ο Παναθηναϊκός παίζει παράλληλα στα πλέι άουτ: Ο Παναθηναϊκός αν είχε αυτή τη δομή από την αρχή θα διεκδικούσε πιο ψηλές θέσεις. Οι ομάδες είναι πολύ κοντά. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε στο αεροπλάνο διεκδικώντας τα πάντα. Γιατί και αυτός μπαίνει να τα δώσει όλα. Περιμένω ένα πολύ δυνατό Παναθηναϊκό.

Για τη πιθανή παρουσία περισσοτέρων φιλάθλων του Παναθηναϊκού: Θα παίξει ρόλο για τα παιδιά του Παναθηναϊκού. Εμείς απλώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και αυτό. Το πως θα γινόταν να είναι φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες δεν είναι δική μας δουλειά μας αλλά οι αγώνες είναι. Και ποιος δε θέλει να γίνει αυτό. Παίζουμε βόλεϊ για να έχουμε τον κόσμο στο γήπεδο.

Για το φετινό στόχο: Ο στόχος είναι να ξαναβάλουμε τον Ηρακλή στο χάρτη. Κάναμε ένα δυο βήματα από πέρσι. Ο προπονητής και η διοίκηση μας έκανε να θέλουμε πιο πολλά. Για τον Ηρακλή η χρονιά είναι πετυχημένη. Εμείς θέλαμε να κοιτάμε ψηλά γιατί ήρθαμε στον Ηρακλή για κάποιο σκοπό. Όχι για να διεκδικούμε 5αδα και 8αδα. Φτάσαμε στα ημιτελικά του κυπέλλου και θα παλέψουμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό.

Για τους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα: Με τις επιτυχίες ήρθαν κι άλλοι επενδυτές. Και άλλος κόσμος. Είναι πολύ κοντά ο στόχος. Δείξαμε ότι μπορούμε. Κάναμε το βήμα παραπάνω.

Πηγή: ARENA FM

Σχετικά Άρθρα

Back to Top