Αναπροσαρμογή σχεδιασμού – Αναζητείται φιλικός αντίπαλος

Οι νέες εξελίξεις στην υπόθεση των μπαράζ και ο προβληματισμός του τεχνικού επιτελείου…

Αυτό, το οποίο απεύχονταν στο αγωνιστικό τμήμα, τελικά, φαίνεται ότι το βρίσκουν μπροστά τους. Η διαδικασία των μπαράζ δεν πρόκειται να αρχίσει στην προγραμματισμένη από την ΕΠΟ ημερομηνία, λόγω των χρονοβόρων προϋποθέσεων ρύθμισης των εκκρεμοδικιών, οι οποίες υφίστανται στην κατηγορία και, κατά συνέπεια, η αγωνιστική αδράνεια θα παραταθεί.

Αυτό, που έχουν – αν όχι ως δεδομένο, τουλάχιστον ως πιθανό – να διαχειριστούν, πλέον, στον Ηρακλή, είναι ότι πάμε ολοταχώς για έναρξη του μίνι πρωταθλήματος ανόδου με μιας εβδομάδας καθυστέρηση. Όλα, λοιπόν, δείχνουν 29η Απριλίου.

«Επιχείρηση συντήρηση…»

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος και οι τεχνικοί συνεργάτες του είναι – φυσιολογικά – προβληματισμένοι από την όλη πορεία του ζητήματος και ήδη το προπονητικό επιτελείο αναπροσαρμόζει τον σχεδιασμό του, ώστε να βάλει την ομάδα σε ένα πρόγραμμα, το οποίο θα την κρατήσει όσο το δυνατόν πιο φρέσκη και λειτουργική μέχρι και το τέλος του μήνα, όταν και αναμένεται ότι θα κληθεί – επιτέλους – να μπει σε επίσημους αγώνες, για να διεκδικήσει το εισιτήριο της ανόδου.

Ένας μήνας αποχής…

Ουσιαστικά, ο κόουτς διαπιστώνει ότι είναι υποχρεωμένος να διαχειριστεί ένα αγωνιστικό σύνολο το οποίο θα συμπληρώσει ένα βασανιστικό διάστημα αποχής ενός μηνός από τους επίσημους αγώνες, καθώς το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου ήταν αυτό με τον Εδεσσαϊκό στο Καυτανζόγλειο, την 1η Απριλίου…

Νέο φιλικό

Ήδη γίνονται επαφές για «κλείσιμο» ενός ακόμη φιλικού (μετά από αυτό με την Καρδία), με πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του αυτήν του Σαββάτου 21/4. Οι ιθύνοντες του τεχνικού επιτελείου είναι υποχρεωμένοι να καθορίζουν την κάθε κίνηση και την κάθε επιλογή τους, αναφορικά με τον προγραμματισμό προετοιμασίας της ομάδας, σταδιακά, ανάλογα με τα νέα δεδομένα, που προκύπτουν, σχετικά με την υπόθεση της έναρξης των μπαράζ.

Ελπίζεται, τουλάχιστον, ότι αυτές τις μέρες θα οριστικοποιηθεί η – έστω και καθυστερημένη – εκκίνηση των play off για τις 29 Απριλίου, ώστε να οριστικοποιηθεί και η πορεία της καθημερινότητας του αγωνιστικού τμήματος μέχρι την έναρξη των συγκεκριμένων αγώνων…

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Θέλει – οπωσδήποτε – τη νίκη… “ξορκίζοντας” την Κοζάνη…

Ποδόσφαιρο

Back to Top