- Bluearena - https://bluearena.gr -

Η Αυτόνομη Θύρα 10 πρωταγωνιστεί στην οικονομική στήριξη και ενόψει μπαράζ

Οι διοικούντες της ποδοσφαιρικής ομάδας, σε κάθε δημόσια τοποθέτησή τους και ιδίως σε εκείνες, οι οποίες έχουν να κάνουν με τον οικονομικό απολογισμό της προσπάθειάς τους, δεν παραλείπουν να αναφέρονται στη συνεισφορά των οργανωμένων οπαδών του Ηρακλή και σε αυτόν τον τομέα.

Τα υπαρκτά και απόλυτα δεδομένα έχουν καταγράψει ότι η Αυτόνομη Θύρα 10, με τη σημαντικότατη συνεισφορά της στον τομέα της αγοράς εισιτηρίων διαρκείας, αναδείχθηκε σε βασικό χορηγό της επανεκκίνησης του ποδοσφαιρικού Ημίθεου, παράλληλα με τους μεμονωμένους Ηρακλειδείς, οι οποίοι χρηματοδοτούν την ομάδα χωρίς να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Στη Μίκρα, συχνά – πυκνά, επισημαίνουν ότι η «Αυτόνομη» δεν αποτελεί μόνο το πιο ενεργό τμήμα της «κυανόλευκης» οπαδικής βάσης στο εγχείρημα της επανεκκίνησης μέσω της Γ΄ Εθνικής, ως προς τη συμμετοχή της στην κερκίδα, την ώρα που ο μεγάλος και ευρύς όγκος των φίλων του «Γηραιού» δεν έχει ακόμη αποφασίσει – προς το παρόν -τη μαζική επαναδραστηριοποίησή του, αλλά αποτελεί και καταλυτικό μέγεθος ως προς την οικονομική συμβολή της.

Μάλιστα, οι οργανωμένοι οπαδοί, από την πρώτη στιγμή, που ανακοινώθηκε η κίνηση της διοίκησης με τα «μίνι διαρκείας» για τους τρεις αγώνες των μπαράζ εντός Καυτανζογλείου, αγκάλιασαν με θέρμη το όλο εγχείρημα και έσπευσαν να κινηθούν υποστηρικτικά.

Η Αυτόνομη Θύρα 10 φέρεται αποφασισμένη να διαθέσει σημαντικότατο αριθμό «μίνι διαρκείας» για το πέταλο της Θύρας 10 (πακέτο, το οποίο απευθύνεται στην οργανωμένη βάση του Συλλόγου) και να ενισχύσει με το ανάλογο χρηματικό ποσό τα ταμεία του Τμήματος.

Μην λησμονούμε, εξάλλου, πως οι υπολογισμοί της διοίκησης αναφέρουν ότι προκειμένου να «βγει» η αγωνιστική περίοδος, μέχρι και το τέλος των play off ανόδου, απαιτείται ένα ποσό περί τα 50.000 ευρώ και οι συνδεσμίτες με τη στάση τους ενισχύουν σημαντικά προς αυτήν την κατεύθυνση.

Αν, μάλιστα, λάβει κανείς υπ’ όψιν του το γεγονός ότι η Αυτόνομη Θύρα 10 απευθύνεται – κατά κύριο λόγο – στην κοινωνία των νέων και των πιτσιρικάδων Ηρακλειδέων, γίνεται αντιληπτό το πόσο υπερβατική αλλά και δύσκολη είναι η προσπάθεια, την οποία καταβάλλει για να ενισχύσει και οικονομικά (πέρα από την σταθερή και βέβαιη ηθική στήριξή της) τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή.