- Bluearena - https://bluearena.gr -

Με κόσμο σε Λευκάδα και Παραλίμνιο

Θετικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα της παρουσίας των φίλων του Ηρακλή στις δύο από τις τρεις αναμετρήσεις της ομάδας μακριά από το Καυτανζόγλειο, στο πλαίσιο των μπαράζ ανόδου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της σημερινής «Metrosport», έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των ιθυνόντων του Τηλυκράτη και των ομολόγων τους του «Γηραιού» για εξασφάλιση 300 εισιτηρίων για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης πλευράς, αναφορικά με τον αγώνα των play off στη Λευκάδα.

Βεβαίως, αντιστοίχως, και ο Ηρακλής θα εξυπηρετήσει τις – όποιες – ανάγκες φιλοξενίας των φίλων της νησιωτικής ομάδας στον αντίστοιχο αγώνα του Καυτανζογλείου.

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων, που εξασφαλίστηκε για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι σημαντικός, καθώς ο Τηλυκράτης αγωνίζεται στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας «Πλάτων Γρηγόρης», το οποίο είναι χωρητικότητας μόλις 1.300 θεατών.

Εισιτήρια και από Απόλλωνα Παραλιμνίου

Παράλληλα, θετική αναμένεται και η εξέλιξη στο ίδιο ζήτημα, όσον αφορά και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Είτε η Σερραϊκή ομάδα χρησιμοποιήσει τη «φυσική» έδρα της στα μπαράζ (Δημοτικό Γήπεδο Παραλιμνίου), είτε επικρατήσει η σκέψη μετακόμισης στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, οι του Παραλιμνίου προτίθενται να ικανοποιήσουν τις ανάγκες παρουσίας φίλων του Ηρακλή στην έδρα τους.

Βεβαίως, στην πρώτη περίπτωση τα δεδομένα είναι πιο… «στριμωγμένα, καθώς το Δημοτικό Γήπεδο Παραλιμνίου είναι χωρητικότητας μόλις 800 θεατών, ενώ στη δεύτερη τα πράγματα είναι εξαιρετικά… άνετα, μιας και η χωρητικότητα του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών ανέρχεται στους 9.500 θεατές.

Από δύσκολο έως απίθανο για Βόλο…

Σαφώς, τα δεδομένα για την αναμέτρηση του Βόλου είναι εντελώς διαφορετικά.

Λόγω των… «ιδιαιτεροτήτων» της διοικητικής ηγεσίας της Θεσσαλικής ομάδας, αναμένεται να μην προκύψει διάθεση εξυπηρέτησης της φιλοξενούμενης πλευράς, μολονότι οι Βολιώτες δεν διαθέτουν οπαδικό κοινό και το Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης, το οποίο ανακατασκεύασαν και χρησιμοποιούν, έχει χωρητικότητα μεγαλύτερη των 1.500 θεατών…