Ενόψει αποφάσεων για τα μπαράζ

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ βρίσκεται σε επαφές με τα δικαιοδοτικά όργανα της Ομοσπονδίας και από το αποτέλεσμα της συνεννόησης θα κριθεί η όλη υπόθεση.

Με την έναρξη της νέας εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πάντα σχετικά με την – περιβόητη πλέον – έναρξη του μικρού πρωταθλήματος των μπαράζ. Τα περιθώρια, εξάλλου, είναι στενά και αυτό αποτελεί κοινό τόπο, τόσο για τις συμμετέχουσες ομάδες, όσο και για την Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, η οποία έχει και την κεντρική ευθύνη για την διεξαγωγή των play off για την άνοδο και τη συμμετοχή στη Football League της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Η τελευταία, βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» με τα δικαιοδοτικά όργανα της Ομοσπονδίας, με στόχο να ρυθμιστούν το δυνατόν συντομότερα οι πολλές εκκρεμοδικίες μεταξύ ομάδων της Γ΄ Εθνικής, ώστε να δοθεί εκκίνηση στα μπαράζ.

Ήδη, οι πειθαρχικές Επιτροπές της ΕΠΟ προχωρούν στην έκδοση αποφάσεων και εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες ελπίδες ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και βάση προγραμματισμού.

Η Επιτροπή Διοργανώσεων προσδοκάται να διενεργήσει σύντομα την κλήρωση του μίνι πρωταθλήματος, η οποία θα αφορά στα δύο γκρουπ των τεσσάρων ομάδων, ώστε να προκύψει το οριστικό πρόγραμμα των αγώνων. Η ελπίδα, πάντως, ότι η όλη διαδικασία θα αρχίσει – όπως αρχικά είχε οριστεί – την ερχόμενη Κυριακή 22/4, δεν έπαψε να υπάρχει.

Ακόμη και αύριο, Δευτέρα 16/4, αναμένεται να πραγματοποιηθεί μια καθοριστική σύσκεψη των αρμοδίων στην Ομοσπονδία, προκειμένου να προκύψουν ξεκάθαρα αποτελέσματα και αποφάσεις σχετικά με την όλη ιστορία των μπαράζ.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αποκαλύψεις Μπέου για το πώς μεσολάβησε να σωθεί ο Αστέρας το 2011!!!

Ποδόσφαιρο

«Πέφτουμε από τα σύννεφα», με αυτά που γράφονται για τον Α. Κατσικογιάννη…

Ποδόσφαιρο

Back to Top