- Bluearena - https://bluearena.gr -

Αγγελακόπουλος: “Ο Ηρακλής είναι εδώ…”

Ο πολύπειρος φόργουορντ του Ηρακλή μίλησε για την επιτυχία επί του Χολαργού και τον επικείμενο αγώνα στο Περιστέρι, φιλοξενούμενος στον “Arena 89,4”.

Ανβαλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για τη νίκη επί του Χολαργού και το επερχόμενο παιχνίδι με το Περιστέρι: “ Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη. Η ομάδα έδειξε ότι είναι παρούσα. Ο Χολαργός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Το δείχνει και η πορεία του σε όλη την σεζόν και η βαθμολογική του θέση. Για εμάς ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Σίγουρα δείξαμε ότι είχαμε ψυχικά αποθέματα. Δείξαμε ότι η ομάδα ζει για τέτοια μεγάλα παιχνίδια. Αφήνουμε αυτό το παιχνίδι πίσω μας και επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με το Περιστέρι με ότι πιθανότητες μας αναλογούν να πάμε αύριο στο παιχνίδι και να το χτυπήσουμε”.

Για το αν η εμφάνιση της ομάδας κόντρα στον Χολαργό δείχνει ότι “επιστρέφει” στο πρωτάθλημα: “Ηταν μία πολύ μεγάλη νίκη. Η ομάδα βάσει ρόστερ και παικτών είναι πάρα πολύ δυνατή. Δεν αντιλέγει κανείς σε αυτό το πράγμα. Ίσως να μην έχουμε βρει την χημεία μας από την αρχή της χρονιάς. Εκεί προβληματιζόμαστε λίγο. Η ομάδα όμως έχει τεράστιες δυνατότητες. Όλα κρίνονται τον Μάϊο και στα play-off. Eμείς δουλεύουμε καθημερινά και πιστεύουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη εποχή”.

Για το παιχνίδι με το Περιστέρι: “ Είναι ένα παιχνίδι που από την αρχή ξέρουμε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Η πρωταθλήτρια ομάδα του Περιστερίου έχει δείξει τις δυνατότητες της όλη την χρονιά. Εμείς δουλεύουμε σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα ανάμεσα στα δύο παιχνίδια και με τις πιθανότητες που έχουμε πάμε να “χτυπήσουμε το παιχνίδι”.

Για το ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο μέχρι τα play-off και την ήττα από τον Απόλλων Πατρών: “ Υπάρχει δρόμος. Υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Υπάρχουν τέσσερεις αγωνιστικές. Εμείς κοιτάμε την δική μας ομάδα και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Για την ήττα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, σίγουρα έτσι όπως είναι τα play-off που ακολουθούν οι νίκες και οι ήττες από την κανονική περίοδο, σίγουρα είναι μία ήττα που μας πονάει. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Κοιτάμε μπροστά”.