Να δικαιώσει την προσπάθεια μιας ολόκληρης χρονιάς

Αυτό θα επιχειρήσει σήμερα (12/4, 19:00) στο Ζηρίνειο ο Ηρακλής, επιδιώκοντας τη νίκη, που θα ξαναφέρει τη σειρά με την Κηφισιά στη Μίκρα.

Βόλει, Ηρακλής

Στον πρώτο αγώνα των play off ο Ηρακλής αδίκησε καταφανώς τον εαυτό του, παραδιδόμενος σε απόλυτο βαθμό στην Κηφισιά και χάνοντας με το εμφατικό 0-3. Και όχι απλώς αδίκησε τον εαυτό του, αλλά τον έφερε και προ του φάσματος να απολέσει ό,τι είχε οικοδομήσει μια ολόκληρη σεζόν, μέσα από τεράστιες αντιξοότητες, οι οποίες, για να παρακαμφθούν, απαιτήθηκαν τεράστιες θυσίες και κόποι.

Ενώ δηλαδή η ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο είχε πετύχει το καλύτερο δυνατό με την κατάκτηση της 4ης θέσης στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου, έφτασε στο σημείο μετά το πρώτο παιχνίδι της σειράς να κινδυνεύει να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Στόχος των «κυανολεύκων» δεν είναι άλλος από μία νίκη σήμερα το απόγευμα στο Ζηρίνειο επί της αθηναϊκής ομάδας, ώστε το πλεονέκτημα της έδρας να επανέλθει στην πλευρά του Ημίθεου, που τόσο πάσχισε για αυτό ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο.

Εγχείρημα δύσκολο, αλλά κάθε άλλο παρά ακατόρθωτο για το συγκεκριμένο βολεϊκό συκρότημα, με βάση την ποιότητα και την εμπειρία που διαθέτει. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτήν την επιδίωξη, το να μην έχει καμία σχέση η εμφάνιση του «Γηραιού» με εκείνη του αγώνα προ του Πάσχα, στη Μίκρα…

Ορφανός: «Θα ανακτήσουμε το πλεονέκτημα»

Ο προπονητής του Ηρακλή εμφανίζεται αισιόδοξος στις τοποθετήσεις του πριν τη δεύτερη αναμέτρηση με την Κηφισιά, σημειώνοντας:

«Ταξιδεύουμε στην Αθήνα συνειδητοποιημένοι για το στόχο που δεν είναι άλλος από τη νίκη. Στον πρώτο αγώνα επηρεαστήκαμε παραπάνω από όσο έπρεπε ειδικά μετά την απώλεια του 2ου σετ. Η Κηφισιά είναι καλή ομάδα, πλέον παίζει ελεύθερα και στην έδρα της θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια για να σπάσουμε την έδρα της. Οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές και πιστεύω πως η πρόκριση στα ημιτελικά θα κριθεί στην έδρα μας».

Στις 19:00, με «live» BlueArena   

Ο αγώνας Κηφισιά – Ηρακλής θα διεξαχθεί σήμερα, Πέμπτη 12/4, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ζηρίνειο και θα αρχίσει στις 19:00.

Η αναμέτρηση δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά, όμως η BlueArena θα καταγράψει πόντο – πόντο την εξέλιξή της, με «live» ενημέρωση.

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top