- Bluearena - https://bluearena.gr -

Δρακόπουλος: “Είμαστε κοντά στην υλοποίηση του στόχου μας”

Στον ραδιοφωνικό σταθμό “Fair Play 96,1” φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, Θόδωρος Δρακόπουλος, ο οποίος φάνηκε αισιόδοξος για την υπόθεση της ανόδου, υπογραμμίζοντας:

Για τη νίκη επί του Χολαργού: «Η νίκη αυτή, εκτός από βαθμολογική αξία, έχει και ψυχολογική. Ήταν μία νίκη παλικαρίσια, που πάρθηκε με πολύ κόπο και ιδρώτα. Οι παίκτες έδειξαν ότι, όταν θέλουν, μπορούν να κερδίσουν τον οποιονδήποτε αντίπαλο στην κατηγορία. Έχουμε πλέον ακόμα τέσσερα ματς. Παίζουμε το Σάββατο στην Αθήνα με το Περιστέρι. Πιθανότατα να είναι πιο χαλαροί οι παίκτες του Περιστερίου και ίσως μπορέσουμε να το εκμεταλλευθούμε. Στη συνέχεια έχουμε άλλα τρία ματς, με τις δύο από αυτές τις ομάδες να έχει κριθεί η τύχη τους. Πάντως, αν κερδίσουμε το Περιστέρι, πιθανότατα θα βγούμε 2οι. Ο σκοπός μας είναι να αποφύγουμε τον Απόλλωνα Πατρών».

Το μήνυμά του προς τον κόσμο του Ηρακλή: «Φέτος ήταν μία περίεργη χρονιά. Αισιοδοξούμε, είμαστε σε καλό δρόμο. Η ομάδα έχει ανέβει αγωνιστικά και οι παίκτες έχουν συνειδητοποιήσει πού παίζουν. Νομίζω ότι είμαστε κοντά στην υλοποίηση του στόχου μας».