Βαφειάδης: «Λήξαν το θέμα Παλαιοχωρίου – Θα κυνηγήσουμε τις αδειοδοτήσεις»

Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Τμήματος αναφέρθηκε στα θέματα της επικαιρότητας των «κυανολεύκων».

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Μέσω της συνέντευξης Τύπου του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, ο Νίκος Βαφειάδης έκανε επισημάνσεις για θέματα επικαιρότητας για την ομάδα:

«Πρώτον, το θέμα με το υπόμνημα του Παλαιοχωρίου θεωρείται ήδη λήξαν, καθώς δεν διατηρεί η συγκεκριμένη ομάδα κανένα έννομο συμφέρον για μία τέτοια κίνηση, η αρμόδια επιτροπή θα μας ανακηρύξει πρωταθλητές και θα λάβουμε κανονικά μέρος στα μπαράζ.

Δεύτερον, εκφράσαμε από την πρώτη στιγμή την αντίθεσή μας στα όσα συμβαίνουν στη Λίγκα με το θέμα των αδειοδοτήσεων και την προσπάθεια να βοηθηθεί ο Παναθηναϊκός με αλλαγή της ποινής για μη αδειοδότηση, καθώς επιχειρείται να στηθεί το ίδιο σκηνικό με το 2011, όταν πρώτα έριξαν τον Ηρακλή και έπειτα προχώρησαν σε αλλαγή ποινής. Δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί και πάλι το ίδιο. Κάναμε και θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Τέλος, ευχαριστούμε τον κόσμο για τη μέχρι τώρα συμπαράστασή του και αναμένουμε ακόμη μαζικότερη στήριξη ενόψει των μπαράζ και του στόχου της ανόδου, καθώς αυτός ο Ηρακλής είναι ομάδα του κόσμου του».

 

Σχετικά Άρθρα

“Πρόθυμος για τη διαδοχή μου, χωρίς τελεσίγραφα και επικοινωνιακά τεχνάσματα”

Ποδόσφαιρο

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top