Προς αναβολή κλήρωσης και έναρξης των μπαράζ!

Η σωρεία των δικαστικών υποθέσεων στη Γ΄ Εθνική οδηγεί προς μετάθεση την υπόθεση των μπαράζ, με βάση και τοποθέτηση Ψαρόπουλου…

Τελικά δεν φαίνεται να αποδεικνύεται αρκετό το χρονικό διάστημα του κενού των τριών εβδομάδων για την ΕΠΟ, προκειμένου να διευθετήσει τις υπάρχουσες εκκρεμοδικίες, οι οποίες αφορούν σε αντιμαχόμενες ομάδες του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Όλα δείχνουν ότι οδηγούμαστε σε αναβολή της για αύριο, Πέμπτη 12/4, προγραμματισμένης κλήρωσης της διαδικασίας των μπαράζ και συνακόλουθα σε αναβολή έναρξης του μίνι πρωταθλήματος, το οποίο επρόκειτο να αρχίσει την Κυριακή 22/4.

Είναι αποκαλυπτικές και ενδεικτικές της κατάστασης, που επικρατεί, οι δηλώσεις του προέδρου της Επιτροπής Διοργανώσεων και υπευθύνου του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Σταύρου Ψαρόπουλου, οι οποίες έγιναν στην ιστοσελίδα «metrosport.gr»:

«Όλα δείχνουν ότι πάμε σε αναβολή της κλήρωσης την Πέμπτη και εκτιμώ ότι πολύ δύσκολα θα αρχίσουν τα μπαράζ ανόδου στις 22 Απριλίου. Ο λόγος είναι ότι εκκρεμούν αρκετές υποθέσεις, όπως του Αιγάλεω με τον Ηρόδοτο, της Νίκης Βόλου κατά του ΝΠΣ Βόλου καθώς και του Αστέρα Βλαχιώτη εναντίον του Αστέρα Αμαλιάδας».

Συνεπώς – και δυστυχώς – εμβόλιμες…

Αν όλα εξελιχθούν όπως τα προδικάζει ο Σταύρος Ψαρόπουλος, τότε οδηγούμαστε σε καθυστερημένη έναρξη των μπαράζ και σε ρυθμούς διεξαγωγής τους με δύο παιχνίδια ανά εβδομάδα (Τετάρτη – Κυριακή).

Θα πρόκειται για μία εξέλιξη, η οποία θα ανατρέψει τον μέχρι σήμερα σχεδιασμό των ομάδων και θα τους προσθέσει επιπλέον δυσχέρεια στην αγωνιστική προσπάθειά τους.

Σχετικά Άρθρα

Περίτρανη δικαίωση για Ηρακλή: Εκτός υποψιών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ποδόσφαιρο

Back to Top