Παπαϊωάννου: «Αυτή η ομάδα απέκτησε DNA Ηρακλή!»

Ο βετεράνος άσσος και διοικητικός σύμβουλος του ποδοσφαιρικού Ημίθεου τοποθετήθηκε για την προσπάθεια και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο ενόψει των μπαράζ.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Ειδικός Σύμβουλος της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής διοίκησης, επεσήμανε:

«Αυτός ο Ηρακλής δεν χρωστά πουθενά και αυτό είναι το πλέον σημαντικό στην προσπάθειά μας. Θέλουμε τη μαζική παρουσία του κόσμους μας στα τρία παιχνίδια των μπαράζ στο Καυτανζόγλειο, για λόγους ηθικής συμπαράστασης προς την ομάδα, αλλά και άμεσης οικονομικής ανάγκης.

Πραγματοποιήσαμε το πρώτο βήμα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τώρα απομένει το μεγάλο β΄λημα της ανόδου μέσω των μπαράζ.

Αυτή η ομάδα έχει, πλέον, αποκτήσει το DNA του Ηρακλή και αυτό είναι το πολύ αισιόδοξο μήνυμα. Πολλή δουλειά στον συγκεκριμένο τομέα έχει κάνει ο Τάσος Κατσαμπής. Αν ήξερα ότι αυτή προσπάθεια απαιτεί τόσο μεγάλη μέριμνα και κόπο δεν θα αναλάμβανα αυτήν την ευθύνη. Όλοι, όταν παίζουν με τον Ηρακλή, κάνουν τα πάντα για να τον κερδίσουν.

Διοικητικά, έχουμε κάνει και θα κάνουμε τα πάντα, για να προστατέψουμε την ομάδα σε όλους τους τομείς και προς όλες τις κατευθύνσεις. Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με διάφορες δηλώσεις κάποιων γραφικών παραγόντων…

Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας στα μπαράζ. Έχουμε υπέροχο γήπεδο, ο καιρός, πλέον, είναι εξαιρετικός, τα παιδιά αξίζουν το χειροκρότημα και τη συμπαράσταση και οφείλουμε όλοι μαζί να τους βοηθήσουμε στην προσπάθεια που καταβάλλουν, κουβαλώντας το βάρος αυτής της φανέλας.

Δεν κοιτάμε την επόμενη μέρα. Τώρα είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο της ανόδου. Μια ομάδα όπως ο Ηρακλής, έχοντας νοικοκυρευτεί οικονομικά, είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει επενδυτές και εμείς είμαστε πανέτοιμοι να δώσουμε σαφέστατη εικόνα για το Σωματείο σε κάθε ενδιαφερόμενο».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top