«Ο Ηρακλής δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα με την ένσταση»

Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή, Νίκος Βαφειάδης, τοποθετήθηκε για την τρέχουσα επικαιρότητα της ομάδας.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Για την υπόθεση του υπομνήματος του Άρη Παλαιοχωρίου:«Δημιουργήθηκε… σκόνη σε ένα θέμα για το οποίο δεν υπήρχε λόγος. Ο Ηρακλής κατάφερε μέσα από πολύ αντίξοες συνθήκες να πάρει την πρώτη θέση. Η ομάδα του Παλαιοχωρίου δεν έχει κανένα έννομο συμφέρον. Από τις δηλώσεις των ανθρώπων της ΕΠΟ καταλαβαίνει κανείς αυτό που σας λέω, ότι δεν υπάρχει κανένα έννομο συμφέρον. Από τη στιγμή που έχουν κατατεθεί τα παράβολα, δεν υπάρχει νόημα να έρχεται κάποιος να αναμοχλεύει την κατάσταση. Ο Ηρακλής είχε καταθέσει τα παράβολα για τη Β’ Εθνική και τελικά τιμωρήθηκε με την εσχάτη των ποινών. Μέσα στα χιλιάδες λάθη που έκανε ο κ. Παπαθανασάκης, έκανε κι ένα σωστό».

Για την πιθανή αναβολή της αυριανής κλήρωσης των μπαράζ: «Υπάρχουν κάποιες ενστάσεις που αφορούν ομάδες του Νοτίου ομίλου κι ενδέχεται να πάει λίγο πίσω η κλήρωση για τα μπαράζ. Ο Ηρακλής δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα».

Για την πιθανή άρνηση της ομάδας του Βόλου να παράσχει εισιτήρια στους φίλους του Ηρακλή: «Η προσφιλής τακτική της ομάδας του Βόλου ήταν να μη δίνει εισιτήρια σε καμία φιλοξενούμενη ομάδα. Εμείς θα ζητήσουμε κανονικά εισιτήρια, όπως επίσης θα παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φιλοξενία. Είχαμε την τύχη χθες να δούμε κάποια παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχει καταντήσει να γίνεται μεταξύ συγγενών και φίλων. Πρέπει να σκεφτούμε τί ποδόσφαιρο θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο και ειδικά στους νέους ανθρώπους».

Για το ενδεχόμενο επανεμφάνισης του Παπαθανασάκη σε περίπτωση που η ομάδα εξασφαλίσει την άνοδο στη Football League: «Ο Ηρακλής έχει δύο οδούς: την αναβίωση της παλιάς ΠΑΕ και τη σύσταση νέας. Όταν κάποιος παράγοντας δε λάβει αδειοδότηση και τιμωρηθεί η ομάδα του για αυτό, ο ίδιος και οι συνεργάτες του χάνουν το δικαίωμα ενασχόλησης για μία πενταετία. Θα υπάρξουν, λοιπόν, νέοι μέτοχοι. Υπάρχει το δικαίωμα για σύσταση νέας ΠΑΕ. Βέβαια, το τί θα «κληρονομήσει» από τα χρέη της παλιάς ΠΑΕ, είναι ένα θέμα που θα το δούμε όταν έρθει η ώρα. Εμείς δε θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με την παλιά ΠΑΕ. Δε φταίει ο Ηρακλής αν ο Παπαθανασάκης έκανε τραγικά λάθη. Φταίνε οι… πρόεδροι. Όταν φεύγουν θα πρέπει να… παίρνουν τις υποχρεώσεις μαζί τους».

Για τη σημερινή ενημερωτική – απολογιστική συνέντευξη Τύπου: «Θα ενημερώσουμε τον κόσμο για τα οικονομικά ζητήματα που έλαβαν χώρα από Γενάρη ως Μάρτη. Ο κόσμος έχει το δικαίωμα να έχει τον πλήρη έλεγχο για το τί γίνεται μέσα στην αγαπημένη του ομάδα και για τις επόμενες κινήσεις».

Πηγή: Fair Play 96,1 fm

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top