Καραμπέτσος: “Ο Ηρακλής η μοναδική ομάδα με βολεϊκό κόσμο”

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, μίλησε για το Final-4 της Ρόδου, για τον Ηρακλή, αλλά και για τους λόγους όπου αυτό θα γίνει μόνο με περιορισμένο αριθμό προσκλήσεων.

Βόλει, Ηρακλής

Αναλυτικά όσα είπε στον “Arena fm 89,4”:

Για το final four της Ρόδου: Είμαστε τυχεροί γιατί οι τέσσερις πιο ιστορικές ομάδες στο βόλεϊ συμμετέχουν και είναι και σε καλή φόρμα. Γίνεται χρόνια αυτό με τις προσκλήσεις, είναι συνδυασμός για την ασφάλεια των φιλάθλων αλλά και για να δουν βόλεϊ και στην επαρχία, να αναπτυχθεί και εκεί το άθλημα. Δεν είναι μόνο απόφαση της ΕΟΠΕ αλλά και της αστυνομίας. Δεν θα έρθουν ελεύθερα, εντάξει έχουν δώσει και αυτοί δικαιώματα για αυτό, τα σωματεία δεν έχουν δώσει την καλύτερη συμπεριφορά. Εγώ θα ήθελα να το κάνουμε με φιλάθλους πολλούς κανονικά με εισιτήρια σε μεγαλύτερα γήπεδα. Καθότι η ομοσπονδία είναι σε πτώχευση όπως ξέρετε και θα θέλαμε να μπαίνουν και μερικά λεφτά στα ταμεία μας.”

Για περιστατικά προηγούμενων ετών με οπαδούς μόνο μιας εκ των δύο ομάδων: Τα τελευταία χρόνια άρχισε να γίνεται αυτό. Ξέραμε ότι γινόταν αυτό τα τελευταία χρόνια. Δεν είμαστε έτοιμοι να βάλουμε εισιτήρια στο βόλεϊ. Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται τώρα, αλλά δεν έχει πρόβλημα, πέρσι το κάναμε στην Θεσσαλονίκη. Προσπαθούμε να το βελτιώσουμε. Για άλλους λόγους γίνονται οι διαμαρτυρίες μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.Μόνο ο Ηρακλής έχει πρόβλημα. Οι άλλες τρεις ομάδες έχουν σύνδεσμο, όμως ο Ηρακλής είναι η μοναδική ίσως ομάδα που έχει βολεϊκούς φιλάθλους. Δεν μασάω τα λόγια μου τα ξέρω αυτά. Ανεξάρτητα αν μέσα σε αυτούς μπαίνουν και γνωστοί άγνωστοι. Μακριά από εμένα χρώματα ομάδων. Πάμε σε ένα ωραίο γήπεδο. Έχουν όρεξη οι άνθρωποι εκεί και θέλουμε να το εμπιστευτούμε.”

Για τις προσκλήσεις και που θα μοιραστούν: Όποιος θέλει πάει στο γήπεδο. Δεν υπάρχει ηλεκτρονικό εισιτήριο, απλά κάνουν καταγραφή κάποιων στοιχείων. Εμείς απλά δώσαμε 15 προσκλήσεις σε κάθε ομάδα. Δίνει στοιχεία ταυτότητας και η αστυνομία εγκρίνει την είσοδο. Η ομοσπονδία είναι έτοιμη να καλύψει και επιπλέον ανάγκες. Υπάρχει πιθανότητα να μην θέλουμε να κάνουμε έναν αγώνα με 10.000 φιλάθλους; Είναι δυνατόν; Δεν είναι στο χέρι μας αποκλειστικά. Μακάρι να ήμασταν μόνο εμείς που το οργανώνουμε και να παίρνουμε όλη την ευθύνη. Συναποφασίζουμε απλώς. Αν μια ομάδα μου πει θέλω κι άλλες πέντε, θα της αρνηθώ; Έχω μια πείρα από πέρσι και έχω και από προηγούμενα χρόνια. Οι ανώνυμοι δημιουργούν τα προβλήματα. Και έχουν και το συνήθειο να μην φοράνε και ρούχα. Ακόμη και αυτούς όμως, τους κουλάντρισα επιτρέψτε μου. Τους άφησα να παίξουν μέχρι εκεί που θέλουνε. Έχω αδειάσει ένα γήπεδο στο παρελθόν για αυτούς. Να τους κρατήσουν για άλλα σπορ οι ομάδες αυτούς, εγώ δεν τους θέλω.”

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top