- Bluearena - https://bluearena.gr -

ΗΡΑΚΛΑΡΑ μέσα στο Χολαργό!

Ματσάρα-θρίλερ στο κλειστό γυμναστήριο “Α. Τρίτσης”, με τον ΗΡΑΚΛΗ να φεύγει με το διπλό από τον Χολαργό (93-94 παράταση, 80-80 κ.δ.) απέναντι και σε μία κάκιστη διαιτησία!

Η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη κατέθεσε ψυχή και πάθος απέναντι στο Χολαργό και παρά το ότι δε διαχειρίστηκε σωστά την διαφορά που πήρε λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, κατάφερε και απέδρασε από τη δύσκολη έδρα του Χολαργού στην παράταση, κόντρα σε μια διαιτησία που έκλεινε τα μάτια σε πεντακάθαρα φάουλ-αντιαθλητικά, αλλά και… τάκλιν σε σουτ του Ουάσινγκτον.

Η εικόνα του αγώνα ήταν πάνω-κάτω η ίδια σε όλο το παιχνίδι και όπως φαινόταν το παιχνίδι θα το έπαιρνε αυτός που το ήθελε περισσότερο. Ο Χολαργός έκλεισε μπροστά στο πρώτο δεκάλεπτο (21-20), με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν μαζί στο σκορ.

Παρόμοια εικόνα είχε και το δεύτερο δεκάλεπτο, ωστόσο οι γηπεδούχοι πήγαν με +4 (43-39) στα αποδυτήρια χάρη σε τρίποντο του Τσιάμη. Οι “κυανόλευκοι” ήταν αρκετά φορτωμένοι με φάουλ, σε αντίθεση με τους παίκτες του Χολαργού που έκανα μόλις δύο φάουλ σε ολόκληρη περίοδο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να ξεφύγουν στο σκορ, όμως η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη είχε άλλη άποψη και έτσι ο ΗΡΑΚΛΗΣ έκλεισε στο -4 την τρίτη περίοδο (62-58).

Όπως ήταν λογικό το ματς θα γινόταν θρίλερ, πράγμα που θα μπορούσε να είχε αποφύγει ο ΗΡΑΚΛΗΣ, αν ήταν πιο συγκεντρωμένος και προσεκτικός την στιγμή που πέρασε μπροστά. Οι “κυανόλευκοι” έχασαν γρήγορα τη μικρή διαφορά που έχτισαν κι έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση (80-80).

Στο εξτρά πεντάλεπτο, μίλησαν Καλαϊτζίδης και Αγγελακόπουλος όπου αμφότεροι σημείωσαν από έξι πόντους -άλλους δύο σημείωσε ο Ουάσινγκτον- και ο ΗΡΑΚΛΗΣ πήρε ένα… παντελονάτο ροζ φύλλο αγώνα (93-94) μέσα στο Χολαργό.

Πρωταγωνιστές από πλευράς ΗΡΑΚΛΗ οι Κακαρούδης (18π) και Αγγελακόπουλος (17π), ενώ ακολούθησαν Αθανασούλας (13π), Χαριτόπουλος (13π) και Καλαϊτζίδης (10π). Από πλευράς γηπεδούχων ξεχώρισαν οι Τσάμης (20π) και Μπελ (18π).

Όσον αφορά την διαιτησία, επειδή το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό, δεν χρειάζονται παραπάνω σχόλια. Όλοι είδαμε την… ευαισθησία στα φάουλ που δινόντουσαν στον Χολαργό κι από την άλλη αντιαθλητικά φάουλ και… τάκλιν να μη σφυρίζονται υπέρ του ΗΡΑΚΛΗ. Για τα… μικρά φάουλ ούτε λόγος.

Πλέον, η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη στρέφεται σε ακόμη ένα δύσκολο εκτός έδρας αγώνα το ερχόμενο Σάββατο μέσα στο Περιστέρι, το οποίο κέρδισε μέσα στην Πάτρα τον Απόλλωνα. Με αυτή τη νίκη ο ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκεται στο -1 από τον Χολαργό.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα όπως σας την παρουσίασε η BlueArena… [1]

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ 93-94 (80-80 κ.δ.)

Δεκάλεπτα: 21-20, 43-39, 62-58, 80-80 (κ.δ.), 93-94

Διαιτητές: Παναγιώτου, Παντελίδης, Αναστασόπουλος

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Κουφός): Μπελ 18, Τσιλούλης 3(1), Παπανικολάου 10(1), Κόκκαλης 9 (3), Παπαντωνάκος 2, Μοτσενίγος 11 (1), Κομποδιέτας 4 (1), Τσάμης 20(2), Σπυρόπουλος 6, Τζακόπουλος 10(1)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Χατζηκυριακίδης): Αγγελακόπουλος 17(2). Αθανασούλας 13(2), Τότσιος 6, Παπαδιονυσίου 3(1), Χαριτόπουλος 13, Γκαγκαλούδης 5(1), Κακαρούδης 18(1), Ουάσιγκτον 9, Καλαιτζίδης 10(1)