Ετοιμάζουν «απόφαση – γαργάρα» για το καλάθι του Γκαγκαλούδη! (vid)

Αύριο, Πέμπτη 12/4, πρόκειται να εξεταστεί στην ΕΟΚ η υπόθεση του αγώνα με το Ψυχικό και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα «βγάλουν λάδι» τους διαιτητές!

Ηρακλής, Μπάσκετ

Είναι γεγονός ότι ο φετινός μπασκετικός Ηρακλής, πέρα από τις εγγενείς αγωνιστικές αδυναμίες του, έχει να διαχειριστεί και την πολύ αρνητική διάθεση του μπασκετικού συστήματος εις βάρος του, με τις πολλές κακές διαιτητικές αποφάσεις και την αυστηρότητα της ΕΟΚ στο θέμα επιβολής κυρώσεων έδρας.

Μάλιστα, οι εξ Αθηνών πληροφορίες επιμένουν ότι – ως κερασάκι στην τούρτα της εναντίωσης του μπασκετικού συστήματος στην «κυανόλευκη» προσπάθεια – αναμένεται αρνητική έκβαση για τον Ηρακλή και στην υπόθεση της ένστασης για το καλάθι του Γκαγκαλούδη, το οποίο – κάκιστα, βεβαίως – δεν μέτρησε στην αναμέτρηση με το Ψυχικό.

Οι ίδιες πληροφορίες επιμένουν ότι στην εξέταση της συγκεκριμένης ένστασης, η οποία είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 12/4, η απόφαση θα είναι αρνητική και συνεπώς σκανδαλώδης για τον κοινό νου, την κοινή… όραση και τους στοιχειώδεις κανόνες διαιτησίας μπάσκετ!

Λέγεται (και μακάρι να διαψευστεί από τα πράγματα μια τέτοια εξέλιξη και να αποφασιστεί η επανάληψη του αγώνα, όπως είναι το δίκαιο) ότι θα κριθεί πως ο παίκτης του Ψυχικού πρώτα απομακρύνει (… νομίμως!!!) τη μπάλα πάνω από τη στεφάνη και έπειτα έρχεται σε επαφή με τη στεφάνη…

Η – απολύτως οφθαλμοφανής – πραγματικότητα, ωστόσο, είναι εντελώς διαφορετική: στα 16΄΄ πριν το τέλος του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 59-58 υπέρ του Ψυχικού, ο Νίκος Τσιώκος… «κατεδάφισε» ολόκληρη τη μπασκέτα, προκειμένου η ομάδα του να γλιτώσει το καλάθι από την προσπάθεια του Γιάννη Γκαγκαλούδη στο drive, που επιχείρησε!

Το βίντεο, βεβαίως, «μίλησε» από μόνο του, πολύ πριν «μιλήσουν» οι «ειδήμονες», οι οποίοι θα κρίνουν την «κυανόλευκη» ένσταση:

Σχετικά Άρθρα

Σπρίντζιος: “Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την πρόκριση στο Final 4!”

Μπάσκετ

Back to Top