Έτοιμα τα μίνι διαρκείας

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή εξέδωσε ανακοίνωση και καλεί τους φίλους της ομάδας να προμηθευτούν τα νέα εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες των play off.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στη διάθεση του «κυανόλευκου» κόσμου πρόκειται να τεθούν την Δευτέρα τα μίνι εισιτήρια διαρκείας που θα αφορούν τους τρεις εντός έδρας αγώνες, που θα δώσει η ομάδα του Ηρακλή κατά την διάρκεια των μπαράζ ανόδου. Οι τιμές των εισιτήριων είναι πενήντα ευρώ για την Θύρα 4, τριάντα ευρώ για την Θύρα 13 και δέκα ευρώ για την Θύρα 10.

Η διοίκηση του Ηρακλή ευελπιστεί πως η συγκεκριμένη κίνηση θα φέρει πολύτιμα έσοδα στην ομάδα, έχοντας δηλώσει επανειλημμένα πως μοναδικός χρηματοδότης της φετινής χρονιάς είναι ο κόσμος της.

Ανακοίνωση Ποδοσφαιρικού Τμήματος Ηρακλής 1908

To ΔΣ του ποδοσφαιρικού τμήματος ανακοινώνει τις τιμές για τα mini διαρκείας για τους τρεις εντός έδρας αγώνες για τα play off και είναι 50 ευρώ για την Θύρα 4 (κεντρική), 30 ευρώ για την Θύρα 13 και 20 ευρώ για την Θύρα 10. Τα mini διαρκείας θα είναι στη διάθεση των φιλάθλων στο Καστάνειο από την Δευτέρα 16 Απριλίου και τις ώρες 5-9μμ

Σχετικά Άρθρα

Συσκέψεις και αγώνας δρόμου για την αποφυγή αφαίρεσης βαθμών

Ποδόσφαιρο

Back to Top