- Bluearena - https://bluearena.gr -

Πιθανή η αλλαγή έδρας στα μπαράζ για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Ελάχιστες εβδομάδες πέρασαν από τότε που ο Άρης Παλαιοχωρίου έδινε λυσσαλέο αγώνα, προκειμένου να δώσει τον κρισιμότατο αγώνα του με τον Ηρακλή στο γηπεδάκι του χωριού της ορεινής Χαλκιδικής, το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα.

Παρά την επίσημη γνωμάτευση της Αστυνομικής Διεύθυνσης και κόντρα στην κοινή λογική, επιστράτευσε τις προσβάσεις του στη ΕΠΟ, προκειμένου να μην αλλάξει το παραμικρό ως προς την έδρα διεξαγωγής της συγκεκριμένης αναμέτρησης, κάτι που τελικά το πέτυχε.

Αντιθέτως, φαίνεται ότι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ή, μάλλον, οι παράγοντες της Σερραϊκής ομάδας σκέφτονται διαφορετικά. Δείχνουν να προτάσσουν το άρτιο της διεξαγωγής των εντός έδρας αναμετρήσεών τους στη διαδικασία των play off ανόδου και όχι τον στενό εγωισμό του «από το σπίτι μου δεν με κουνά κανείς».

Οι πληροφορίες, που έρχονται από το Παραλίμνιο κάνουν λόγο για σοβαρή πιθανότητα αλλαγής έδρας του Απόλλωνα για τους τρεις αγώνες τους οποίους θα δώσει ως γηπεδούχος στη διαδικασία των μπαράζ, εγκαταλείποντας το εξαιρετικά δυσχερές για τέτοιου είδους αναμετρήσεις γήπεδο των 800 θέσεων, το οποίο διαθέτει.

Γίνονται σκέψεις ακόμη και για μετακόμιση στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών (που χρησιμοποιεί ως έδρα ο Πανσερραϊκός), προκειμένου να δώσει εκεί τους τρεις αγώνες των μπαράζ, υπό… φυσιολογικές ποδοσφαιρικές συνθήκες, σε ένα γήπεδο χωρητικότητας 9.500 θέσεων, εισπράττοντας παράλληλα και το όφελος, που θα προκύψει από τη χωρητικότητα της νέας έδρας, την οποία θα χρησιμοποιήσει.

Αν, τελικά, οι ιθύνοντες του Παραλιμνίου αποφασίσουν οριστικά την μετακίνηση στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, θα χρησιμοποιήσουν ως έδρα ένα γήπεδο, στο οποίο λίαν προσφάτως η ομάδα τους κατέκτησε το κύπελλο στον τελικό της ΕΠΣ Σερρών, επικρατώντας του Πανσουλιακού.