Τουτζιάρης: “Δεν υπάρχει θέμα συζήτησης…”

Ο αντιπρόεδρος του ποδοσφαιρικού Ηρακλή είναι απόλυτος για το θέμα της ένστασης του Παλαιοχωρίου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Φάνης Τουτζιάρης μίλησε στο “Metropolis 95,5” και ήταν κατηγορηματικά απορριπτικός για το θέμα της καταγγελίας του Παλαιοχωρίου.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του “κυανόλευκου” αντιπροέδρου:

Για την αντιμετώπιση του Ηρακλή και την ένσταση του Άρη Παλαιοχωρίου: «Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, δεν υπάρχει θέμα συζήτησης. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Δεν έχουμε κάτι να συζητήσουμε. Ευτυχώς ο Παπαθανασάκης δήλωσε συμμετοχή στη Football League, πληρώθηκαν παράβολα, έχουμε τις αποδείξεις, συμμετείχε η ομάδα στην κλήρωση Κυπέλλου και η ομάδα δεν κατέβηκε λόγω αδυναμίας του Παπαθανασάκη. Εξαιτίας του ξεκινάμε πάλι αγώνες».

Για το αν η συσπείρωση αποτελεί κέρδος για τον Ηρακλή: «Γίνεται ένας τιτάνιος αγώνας και είναι λογική η συσπείρωση για να υπάρχει η ομάδα. Πιστεύω ότι η βόρεια Ελλάδα πρέπει να αντιτάξει περισσότερα σε αγώνες, σε ποιότητα ποδοσφαίρου και ποσότητα ομάδων ώστε να μη μπορούν οι κάτω να ρυθμίζουν εμάς τους πάνω συνέχεια».

Για το αν μπορεί να ξεπεραστεί η αντιπαλότητα μεταξύ των ομάδων της Θεσσαλονίκης: «Αντιπαλότητα πάντα υπήρχε μέσα στο γήπεδο. Παίζαμε στο γήπεδο και ο καλύτερος κέρδιζε. Σήμερα βλέπουμε ντέρμπι χωρίς την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων διότι κάποιοι δεν θέλουν να συμβαίνει αυτό. Με όλους τους αντιπάλους ήμασταν κολλητοί, βγαίναμε για καφέ, παίζαμε δύο ώρες αντίπαλοι και μετά ήμασταν ξανά φίλοι. Δεν είχαμε να χωρίσουμε κάτι. Το ποδόσφαιρο ήταν θέαμα και ο καλύτερος κέρδιζε. Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο κλίμα ώστε όλες οι ομάδες και ειδικά της πόλης να μην έχουμε να χωρίσουμε κάτι».

Για τη συμμετοχή του Ηρακλή στα μπαράζ: «Έτσι όπως ξεκίνησε η ομάδα, πέτυχε έναν άθλο. Η προσπάθεια συνεχίζεται και εκτιμώ ότι υπάρχει το υλικό, η ποιότητα και το “θέλω” για να ανεβούμε στη Football League. Βλέπω ότι η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση».

Για την απουσία του από τη γιορτή των 90 χρόνων του Μακεδονικού: «Δεν το έκανα εσκεμμένα. Δεν με κάλεσαν».

Για τον Σπύρο Μπαξεβάνο: «Από την ώρα που ήρθε περπάτησε πολύ καλά η ομάδα. Πετύχαμε τον στόχο. Είναι ένας αξιόλογος προπονητής έχει μέλλον και όλα τα φόντα για να πετύχει και σε ψηλότερες κατηγορίες και να αναδείξει τα προσόντα του. Την ομάδα πιστεύω ότι την ήξερε πριν αναλάβει. Πρέπει να την είχε παρακολουθήσει. Βεβαίως, ασχολήθηκε ιδιαίτερα αφότου ανέλαβε. Έχουμε ηρεμία, πλέον. Άλλαξε το στυλ του ποδοσφαίρου κάπως και αυτό ωφέλησε την ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top