Μετά τον Δούκα, τετραήμερο στην Αθήνα…

Σήμερα (Μ. Τετάρτη 4/4, 17:00) ο Ηρακλής υποδέχεται τον Δούκα στο άδειο Ιβανώφειο, αλλά τον περιμένει κρίσιμη αθηναϊκή «περιπέτεια» μετά το Πάσχα…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Σήμερα, Μ. Τετάρτη 4/4, στις 17:00, συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Α2, με τον αγώνα κόντρα στον Δούκα, στο άδειο Ιβανώφειο (λόγω της δεύτερης αγωνιστικής «κεκλεισμένων των θυρών»), όμως τα δύσκολα και τα πολύ κρίσιμα για τους «κυανολεύκους» έρχονται μετά τις γιορτές του Πάσχα.

Όπως συνέβη και στον πρώτο γύρο, όταν ο Ημίθεος εκλήθη να αντιμετωπίσει Τετάρτη – Σάββατο Αμύντα και Δούκα επί αθηναϊκού εδάφους, την ομάδα αναμένει ένα νέο τετραήμερο παραμονής στην Αθήνα, καθώς την Τετάρτη 11/4, στις 18:15, αντιμετωπίζει στο Κλειστό «Α. Τρίτσης» τον Χολαργό, ενώ το Σάββατο 14/4, στις 16:30, αντιμετωπίζει στο Κλειστό «Α. Παπανδρέου» το πρωτοπόρο Περιστέρι.

Τουλάχιστον η πρώτη εκ των δύο αναμετρήσεων, αυτή κόντρα στον Χολαργό, είναι εξαιρετικά κρίσιμη, όσον αφορά στην προσπάθεια για επανάκτηση της δεύτερης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα, ενόψει των play off ανόδου.

Η ομάδα αναμένεται να επιλέξει τη λύση της τετραήμερης παραμονής στην Αθήνα (όπως συνέβη και στην αντίστοιχη περίπτωση του πρώτου γύρου) και να «στρατοπεδεύσει» στην πρωτεύουσα από το απόγευμα της Τρίτης, μέχρι το απόγευμα το Σαββάτου.

Εκτός, αν – αυτήν τη φορά – επιλεγεί η λύση της διπλής μετάβασης στην Αθήνα, για κάθε αγώνα ξεχωριστά.

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top