Βαφειάδης στη BlueArena: “Γι’ αυτό η ένστασή τους θα πέσει στο… κενό”!

Τι δήλωσε για την ένσταση του Αρη Παλαιοχωρίου ο Νίκος Βαφειάδης…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Τους λόγους για τους οποίους το αίτημα του Αρη Παλαιχωρίου δεν θα έχει καμία τύχη εξήγησε με δηλώσεις του στη BlueArena, ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, Νίκος Βαφειάδης.

Βέβαια, ο επίσημος Ηρακλής, υποστηρίζει πως για την ώρα δεν τους έχει κοινοποιηθεί το παραμικρό έγγραφο, που να αναφέρει την ένσταση του Παλαιοχωρίου, με τους “κυανόλευκους” να αναφέρουν πως για την ώρα ο σύλλογος της Χαλκιδικής, έκανε ερώτηση προς την ΕΠΟ και όχι ένσταση!

Αναλυτικά όσα αναφέρει η δήλωσή του:

“Ενημερωθήκαμε για την ένσταση του Αρη Παλαιοχωρίου, δεν πέσαμε όμως από τα σύννεφα. Το περιμέναμε, αφού ήταν κάτι για το οποίο εμείς ως Ηρακλής είχαμε προετοιμαστεί από την αρχή της χρονιάς. Ο Ηρακλής σύμφωνα με το άρθρο 2 του ΚΑΠ, δικαιούται να συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, διότι δήλωσε αρχικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League, πλήρωσε κανονικά το παράβολο, όπως και αυτό του κυπέλλου Ελλάδος (σ.σ. οι “κυανόλευκοι” είχαν μπει και στην κλήρωση), ωστόσο λόγω της αδυναμίας του – τότε – μεγαλομετόχου Σπύρου Παπαθανασάκη, η ομάδα δήλωσε αδυναμία και αγωνίστηκε κανονικά και νόμιμα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Ηρακλής κόντρα σε όσα λένε, υποστηρίζουν ή θέλουν να ελπίζουν οι άλλες ομάδες, δικαιούται να ανέβει κανονικά κατηγορία, οπότε το αίτημα του συλλόγου της Χαλκιδικής, θα πέσει στο… κενό”, κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top