Έτοιμος για τη μάχη της Ευρώπης – Έτοιμος και ο κόσμος!

Μία μικρή προετοιμασία πραγματοποίησε το τελευταίο δεκαήμερο ο Ηρακλής, ενόψει της καθοριστικής «ευρωπαϊκής» σειράς των play off με την Κηφισιά.

Βόλει, Ηρακλής

Ο στόχος τον οποίο καλείται να διαχειριστεί η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή από εδώ και πέρα είναι υψηλών απαιτήσεων και αναλόγως υψηλών προοπτικών. Οι παίκτες του Γιάννη Ορφανού θα πρέπει να ξεπεράσουν το σημαντικό εμπόδιο της Κηφισιάς, με σκοπό να φτάσουν στην επιτυχία της επανόδου στις ευρωπαϊκές οργανώσεις.

Το τελευταίο δεκαήμερο, που μεσολάβησε από την τοπική αναμέτρηση στην Πυλαία, ο κόουτς των «κυανολεύκων» είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει την ομάδα του, αλλά και να την προετοιμάσει κατάλληλα ενόψει της κρίσιμης σειράς κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα.

Μάλιστα, το πρόγραμμα περιελάμβανε και ένα δυνατό φιλικό με αντίπαλο τη Νίκη στο Αιγίνιο, όπου η τεχνική ηγεσία είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τα πλάνα της τακτικής της, πριν τις καθοριστικές αναμετρήσεις με την Κηφισιά.

Ο πρώτος αγώνας αυτής της σειράς είναι προγραμματισμένος για αύριο (Μ. Τετάρτη, 18:00) στη Μίκρα και οι «κυανόλευκοι» θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσουν το πλεονέκτημα της έδρας, που τους προσφέρει η προνομιούχος 4η θέση, την οποία κατέκτησαν στη βαθμολογική κατάταξη της κανονικής περιόδου.

Πανέτοιμος και ο κόσμος!

Με την μακρά παύση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ποδοσφαιρικής ομάδας, πριν τις αναμετρήσεις των μπαράζ για την άνοδο και την τιμωρία έδρας του μπάσκετ, ο κόσμος του Ηρακλή έχει ως… «καταφυγή» οπαδικής εκτόνωσης μόνο τις σημαντικότατες υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ.

Ο στόχος της επιστροφής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι τεράστιος και προκαλεί το ενδιαφέρον των Ηρακλειδέων, με συνέπεια να εκφράζεται η εκτίμηση για έντονη οπαδική παρουσία στην αναμέτρηση της Μ. Τετάρτης.

Η Μίκρα προβλέπεται να παρουσιάσει ιδιαιτέρως «θερμή» εικόνα έδρας στον αυριανό αγώνα, γεγονός, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά, τόσο για την ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και ως προς τις μεγάλες οικονομικές ανάγκες του Τμήματος, στην προοπτική να καλύψει τις υποχρεώσεις του στο κρίσιμο σημείο της ολοκλήρωσης της περιόδου, στο οποίο βρίσκεται.

 

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top