Μπαξεβάνος: “Τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα”

Ο τεχνικός του Ηρακλή έστειλε μήνυμα σκληρής δουλείας ώστε να επιτευχθεί ο στόχος των “κυανόλευκων”

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο προπονητής του Ηρακλή ,Σπύρος Μπαξεβάνος, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια τους και για το αποτέλεσμα αλλά ταυτόχρονα τόνισε πως θα πρέπει να συνεχίσουν παλεύουν για να επιτευχθεί ο στόχος της χρονιάς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Δεν μπήκαμε με τον τρόπο που έπρεπε να μπούμε, νομίζαμε ότι θα ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Εδεσσαϊκός και αυτό φάνηκε στα πρώτα 25 λεπτά όταν μας δημιούργησε ο αντίπαλος κάποια προβλήματα.”

“Από εκείνο το σημείο και μετά καταλάβαμε πως πρέπει να σταθούμε μέσα στο παιχνίδι. Ήμασταν αυτοί που έπρεπε και νομίζω βάλαμε δίκαια τα τρία γκολ και αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο σήμερα.”

“Δυστυχώς σε ένα παιχνίδι χαρά για εμάς κατάφεραν οι διαιτητές και μας εκνεύρισαν χωρίς να υπάρχει λόγος. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να αφοσιωνόμαστε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Να κάνουμε την δουλεία μας όπως πρέπει και να μην εκνευριζόμαστε ούτε από αντιπάλους ούτε από τις διαιτητικές αποφάσεις.”

“Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους, από εδώ και πέρα όμως ξεκινάνε τα δύσκολα και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η άνοδος.”

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top