Κίνηση ανθρωπιάς από την Αυτόνομη Θύρα 10

ΑΘ10: “Η αλληλεγγύη το όπλο μας”

Ροπαλιές

Η Αυτόνομη Θύρα 10 έχει δείξει επανειλημμένα την αλληλεγγύη της έχοντας σταθεί δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη την βοήθεια της. Αυτό έκαναν για ακόμα μια φορά προσφέροντας ρούχα σε άριστη κατάσταση στον κοινωνικό πολυχώρο Οικόπολις – μια παράλληλη πόλη.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Οικόπολις

Μια ευχάριστη έκπληξη μας επεφύλασε η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10 πριν λίγες ημέρες.

Τέσσερα αυτοκίνητα γεμάτα με ρούχα σε πολύ καλή κατάσταση κατέφτασαν στο Οικόπολις και στο Refugee Day Center Alkyone Κέντρο Ημέρας Προσφύγων Αλκυόνη με σκοπό να μοιραστούν σε όσους και όσες τα χρειάζονται.

Τα ράφια μας γέμισαν με αντρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα για όλες τις εποχές.
Ευχαριστούμε πολύ την @ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10 για την πρωτοβουλία που πήραν για να στηρίξουν όλους αυτούς/ές που έχουν ανάγκη τη βοήθεια των συνανθρώπων τους!

Η ανακοίνωση της ΑΘ10:

Σε αυτό το συλλογο αυτό που μάθαμε είναι τη σημαντικότητα του ανθρώπου και το να είσαι εσύ ο ίδιος “Άνθρωπος”.

Σε αυτά τα πρότυπα ιδρύθηκε η Αυτόνομη Θύρα 10 και σε αυτά πορευόμαστε.

Δείχνοντας την αλληλεγγύη μας έμπρακτα και όχι μόνο στα λόγια, αυτή τη φορά συγκεντρώσαμε όσα ρούχα μπορέσαμε και τα παραδώσαμε στον κοινωνικό πολυχώρο Οικόπολις – μια παράλληλη πόλη να τα μοιράσει σε πρόσφυγες και όσους τα έχουν ανάγκη.

Ανταποδίδουμε και εμείς για την ευχαριστήρια ανακοίνωση σας και επισημαίνουμε ότι τέτοιοι χώροι, κινήσεις και άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο που ζουμε.

ΟΠΑΔΟΣ = ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to Top