Εισιτήρια για τη «μάχη Ευρώπης» του βόλεϊ και από το Καυτανζόγλειο!

Ειδικό stand θα διαθέτει – στο περιθώριο του ποδοσφαιρικού αγώνα – εισιτήρια για την αναμέτρηση της Μ. Τετάρτης στην Μίκρα κόντρα στην Κηφισιά!

Βόλει, Ηρακλής

Οι φίλοι του Ηρακλή, οι οποίοι θα βρεθούν σήμερα (Κυριακή 1η Απριλίου) στο Καυτανζόγλειο, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Εδεσσαϊκό, θα έχουν την ευκαιρία να δηλώσουν έμπρακτα συμπαράσταση και στο Τμήμα βόλεϊ του Συλλόγου!

Συγκεκριμένα, στο περιθώριο του ποδοσφαιρικού αγώνα, θα υπάρχει στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου ειδικό stand, το οποίο θα διαθέτει εισιτήρια του κρίσιμου ματς του Ημίθεου με την Κηφισιά για τα play off  της Volley League, που θα διεξαχθεί την Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου, στις 18:00, στο Κλειστό της Μίκρας.

Η συμπαράσταση τον Ηρακλειδέων στον συγκεκριμένο αγώνα θα πρέπει να είναι μαζική, καθώς η ανάγκη του Τμήματος για οικονομική ενίσχυση είναι μεγάλη, όπως και μεγάλη είναι η ανάγκη της ίδιας της βολεϊκής ομάδας για ώθηση από τον κόσμο της προς μία νίκη, η οποία θα της ανοίξει τον δρόμο για την επιστροφή στα ευρωπαϊκά σαλόνια!

Σήμερα, λοιπόν, εισιτήριο για τον αγώνα του βόλεϊ από το Καυτανζόγλειο!…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top