Όλοι Μίκρα με Κηφισιά, να ενισχύσουμε την ομάδα, με στόχο την Ευρώπη!

Κρίσιμη για τη συνέχεια της ομάδας βόλεϊ η παρουσία στον αγώνα της Μ. Τετάρτης! – Εισιτήρια για Μίκρα και από το Καυτανζόγλειο!

Βόλει, Ηρακλής

Η υπέρβαση δεν ήρθε χωρίς κόπο και – πάνω από όλα – δεν ήρθε χωρίς οικονομική αιμορραγία. Χρειάστηκαν πολλές προσπάθειες από τη διοίκηση του Μάκη Καλαϊτζίδη και των συνεργατών του και η σημαντικότατη συνεισφορά των δύο Ηρακλειδέων από τις ΗΠΑ, προκειμένου αυτή η ομάδα, η οποία στήθηκε, με τόση ευστοχία και τεχνογνωσία το καλοκαίρι, να φτάσει εκεί που της άξιζε.

Για να καταγράφουμε τα πράγματα με ακρίβεια, υπό φυσιολογικές συνθήκες, μία ομάδα χωρίς βασικό χρηματοδότη, όπως ο φετινός βολεϊκός Ηρακλής και με τόσα αλλεπάλληλα πλήγματα οικονομικής υφής, που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και υπό το βάρος της πλήρους αδυναμίας ρευστότητας, θα έπρεπε να έχει «πνεύσει τα λοίσθια», εκεί κάπου στην περίοδο των Χριστουγέννων.

Όμως, η αγάπη και το οπαδικό πάθος των ανθρώπων της την κράτησε όρθια και δυνατή, με συνέπεια να καταλάβει θέση στο κορυφαίο βαθμολογικό γκρουπ της Volley League και πλέον να είναι το μεγάλο φαβορί για ευρωπαϊκή συμμετοχή, μετά από τα χρόνια αποχής από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Μαζική παρουσία με Κηφισιά – Απαραίτητη η οικονομική ενίσχυση!

Ο αγώνας της Μ. Τετάρτης (4/4), στη Μίκρα (18:00) είναι εξαιρετικά κρίσιμος, όχι μόνο από αγωνιστικής άποψης, αλλά και από οικονομικής!

Σε αγωνιστικό επίπεδο, είναι ο αγώνας – κλειδί της σειράς με την αθηναϊκή ομάδα, καθώς, εκμεταλλευόμενος την έδρα του ο Ημίθεος και εφόσον επικρατήσει, θα χρειάζεται μόλις μία νίκη για να «καθαρίσει» και μέσω play off την υπόθεση της τετράδας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μία θέση στην Ευρώπη!

Ωστόσο, εξαιρετικής σπουδαιότητας είναι και ο οικονομικός στόχος, που απορρέει από την αναμέτρηση της Μ. Τετάρτης, καθώς, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας σε επίπεδο κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, το «κυανόλευκο» βολεϊκό ταμείο έχει… «στεγνώσει»…

Οι διοικούντες προχώρησαν σε απίστευτες οικονομικές υπερβάσεις και υπερπροσπάθειες όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να κρατήσουν όρθια την ομάδα, όμως οι αντοχές και οι υπερβάσεις έχουν ένα όριο, το οποίο, μάλιστα έχει ξεπεραστεί προ πολλού. Οι οικονομικές υποχρεώσεις «τρέχουν», η ομάδα θα πρέπει να μετακινηθεί στην Αθήνα για τιους αγώνες των play off και είναι κρίμα να μείνει από «καύσιμο» σε αυτό το σημείο, που έχει φτάσει…

Είναι, λοιπόν, περισσότερο από απαραίτητη η μαζική παρουσία των Ηρακλειδέων στον πρώτο αγώνα της σειράς με την Κηφισιά, την Μ. Τετάρτη στις 18:00, στη Μίκρα, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα με το οικονομικό αντίτιμο των εισιτηρίων και να ωθηθεί από τον κόσμο της στην προσπάθεια για μια κρίσιμη νίκη, με φόντο την Ευρώπη!!!     

Εισιτήρια για Μίκρα και από το Καυτανζόγλειο!

Μάλιστα, επειδή το ενδιαφέρον του κόσμου να επιβραβεύσει τα παιδιά του Γιάννη Ορφανού για την αγωνιστική προσπάθειά τους τη φετινή αγωνιστική περίοδο είναι μεγάλο, η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ αποφάσισε να διακινήσει τα εισιτήρια της σημαντικότατης αναμέτρησης της Μ. Τετάρτης και μέσω Καυτανζογλείου…

Συγκεκριμένα, αύριο Κυριακή 1/4, στο περιθώριο της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης Ηρακλή – Εδεσσαϊκού (16:00), στον περιβάλλοντα χώρο του Καυτανζογλείου θα στηθεί ειδικό stand, το οποίο θα διαθέτει τα εισιτήρια του αγώνα με την Κηφισιά και το οποίο θα πρέπει να επισκεφθούν για προμήθεια εισιτηρίου, οι Ηρακλειδείς, οι οποίοι θα βρεθούν στον ποδοσφαιρικό αγώνα!

Δεν ισχύουν, πλέον, τα διαρκείας

Να σημειωθεί ότι – όπως ήταν εξ αρχής δεδομένο – τα εισιτήρια διαρκείας, που προμηθεύθηκαν οι φίλοι της ομάδας από την αρχή της χρονιάς, είχαν ισχύ μόνο για τους αγώνες της κανονικής περιόδου της Volley League.

Πλέον, έχουμε περάσει στη φάση των play off και, κατά συνέπεια, τα διαρκείας παύουν να ισχύουν. Συνεπώς και εκείνοι οι οποίοι ήταν κάτοχοι διαρκείας για την περίοδο, που διανύουμε και ενίσχυσαν με την πολύτιμη συνεισφορά τους το Τμήμα, θα πρέπει να προμηθευθούν εισιτήριο για τη σπουδαία αναμέτρηση της Μ. Τετάρτης με την Κηφισιά, επεκτείνοντας τη βοήθειά τους και ανανεώνοντας τη «ψήφο εμπιστοσύνης» προς αυτήν την ομάδα…

 

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top