- Bluearena - https://bluearena.gr -

Και εγένετο η νέα ΚΑΕ Ηρακλής!

Είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό το καθεστώς των συνεχών ανεπιτυχών προσπαθειών σε αγωνιστικό επίπεδο, με την προσπάθεια, η οποία καταβάλλεται στον οργανωτικό τομέα και σε επίπεδο διοικητικής ευεξίας.

Στον τομέα αυτόν, η διοίκηση του Θόδωρου Δρακόπουλου ανταποκρίνεται επαρκέστατα και ένα ακόμη σημαντικό δείγμα προς αυτήν την κατεύθυνση, είναι αυτό, που έχει να κάνει με την ολοκλήρωση των διαδικασιών για τη σύσταση της νέας «κυανόλευκης» Καλαθοσφαιρικής Εταιρίας.

Έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προαπαιτούμενες διαδικασίες και αναμένεται απλώς η επίσημη ανακοίνωση από τον μπασκετικό Ηρακλή, ίσως και σήμερα (Παρασκευή 30 Μαρτίου), η οποία και θα πιστοποιεί το γεγονός.

Η ονομασία της νέας ΚΑΕ θα είναι «Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλής ΚΑΕ 2017».

Μετά από αυτήν τη σημαντική εξέλιξη, ο Ημίθεος είναι φοροτεχνικά, γραφειοκρατικά και τυπικά πανέτοιμος για συμμετοχή στη Basket League (θυμόμαστε πόσο… «σπρώξιμο» χρειάστηκε το περασμένο καλοκαίρι ο Πανιώνιος για να συστήσει ΚΑΕ), αν και εφόσον, βεβαίως, η ομάδα κατορθώσει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και κερδίσει το εισιτήριο της ανόδου…