- Bluearena - https://bluearena.gr -

Δεν θα πιέσει Γιαννίτση και Ντε Σμεντ

Μπορεί η αναμέτρηση της Κυριακής με τον Εδεσσαϊκό να έχει λάβει χαρακτήρα μιας μικρής φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την οποία ο Ηρακλής θέλει να γιορτάσει, κλείνοντας την αγωνιστική περίοδο με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, ωστόσο, δεν παύει να είναι ένα αγώνας αμιγώς διαδικαστικός, από πλευράς βαθμολογικού ενδιαφέροντος.

Ως εκ τούτου, ο Σπύρος Μπαξεβάνος δεν πρόκειται να πιέσει για συμμετοχή στο παιχνίδι παίκτες του, οι οποίοι δεν είναι απολύτως υγιείς. Σε αυτήν την κατηγορία υπάγονται τόσο ο Μιχάλης Γιαννίτσης, όσο και ο Λεό Ντε Σμεντ.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρείται από ίωση τις τελευταίες μέρες και αναμένεται να μην ταλαιπωρηθεί από την τεχνική ηγεσία και να αποφευχθεί η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της πρωταπριλιάς.

Το ίδιο ισχύει και για τον Γάλλο αριστεροπόδαρο μέσο, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση. Αν ήταν απολύτως υγιής, ο Ντε Σμεντ αναμενόταν να πάρει την πρώτη ευκαιρία του ως βασικός, στο πλαίσιο του rotation, που θα επιχειρηθεί από την τεχνική ηγεσία στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.