Το αίτιο της κακής παρουσίας στην Πυλαία

Ο Γιάννης Ορφανός ανέλυσε με την ομάδα τη δυσάρεστη εικόνα στο τοπικό ντέρμπι και εστίασε στην αιτία του προβλήματος…

Βόλει, Ηρακλής

Είναι σίγουρο ότι η εικόνα που εμφάνισε ο Ηρακλής στο τοπικό ντέρμπι της Πυλαίας μόνο γοητευτική και κολακευτική για την «κυανόλευκη» ομάδα δεν ήταν. Όπως σίγουρο είναι ότι ξένισε πολλούς (με βάση τις δυνατότητες και τις προοπτικές του συγκεκριμένου αγωνιστικού συγκροτήματος), αλλά και δυσαρέστησε τους πάντες στο περιβάλλον του Ημίθεου.

Ο «Γηραιός» ήταν ανταγωνιστικός στην εκτός έδρας τοπική μάχη, μόνο κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ και στη συνέχεια είχε αγωνιστική παρουσία, την οποία θέλουν να ξεχάσουν το δυνατόν συντομότερο στο «κυανόλευκο» βολεϊκό στρατόπεδο και να επιδιώξουν με κάθε τρόπο να την αποφύγουν μέσα στη διαδικασία των play off, που αρχίζουν τη Μ. Εβδομάδα.

«Πλήρωσε» την επιτυχία των Εφήβων…

Αν και το κακό είναι μικρό, μπροστά στην μεγάλη επιτυχία του Εφηβικού να προσθέσει ένα ακόμη σπουδαίο και πανελλήνιας εμβέλειας τίτλο στην τροπαιοθήκη του Τμήματος βόλεϊ, η αλήθεια είναι ότι το Ανδρικό… «πλήρωσε» με την εμφάνιση της Πυλαίας την επιτυχία των Εφήβων.

Ο Γιάννης Ορφανός ανέλυσε, μέσα από διεξοδική συζήτηση με τους παίκτες του, τα αίτια της κάκιστης εμφάνισης στον πρόσφατο αγώνα και το αβίαστο συμπέρασμα, που προέκυψε, απέδωσε το αίτιο στην ουσιαστική ανυπαρξία προετοιμασίας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Με τους Μπαμπαλιούτα, Τζιουμάκα και Μπουράκη να απουσιάζουν Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις προπονήσεις του Ανδρικού, προς χάριν των υποχρεώσεών τους στο Final 4 των Εφήβων, η ομάδα προπονήθηκε (σχεδόν όλη την εβδομάδα), όχι μόνο χωρίς τρεις παίκτες της (εκ των οποίων οι δύο βασικότατοι), αλλά, παράλληλα, χωρίς και τους δύο λίμπερο (!), με συνέπεια να μην μπορεί να λειτουργήσει – ούτε σε στοιχειώδες επίπεδο – προπονησιακό πρόγραμμα…

Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με τη φυσική εξάντληση δυνάμεων του Στέλιου Τζιουμάκα, ο οποίος αγωνίστηκε τρεις συνεχόμενες μέρες ως βασικός στους αγώνες του Εφηβικού, οδήγησαν στην εικόνα της Πυλαίας, την οποία οι «κυανόλευκοι» έχουν κάθε λόγο να θεωρούν ότι δεν πρόκειται να επαναλάβουν στη συνέχεια.

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top