Λ. Παπαϊωάννου: “Η διοίκηση δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω…”

Την απάντησή του στα όσα είπε ο Κούγιας δίνει ο Ειδικός Σύμβουλος διοίκησης του Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Λάκης Παπαϊωάννου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Metropolis 95,5”, σχετικά με τα όσα ανέφερε εναντίον του Ηρακλή ο Αλέξης Κούγιας, τόνισε:

«Τον εκτιμώ τον Αλέξη Κούγια. Είναι νούμερο ένα δικηγόρος. “Τσαλακώνεται” με το ποδόσφαιρο. Ο καθένας για ό,τι λέει κρίνεται από τον κόσμο. Θα το δουν οι νομικοί μας και θα κάνουμε αυτά που πρέπει. Όταν θέλω να πω κάτι, πριν το πω, βουτάω τη γλώσσα στο μυαλό. Από εκεί και πέρα ο κόσμος να ξέρει πως η διοίκηση του Ηρακλή δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Εν πάση περιπτώσει, επειδή… έγινα και παππούς σήμερα, δεν μπορούν αυτά τα πράγματα να μου χαλάσουν τη χαρά. Ο Αλέξης Κούγιας ερχόταν και έβλεπε παιχνίδια του Ηρακλή όταν εγώ έπαιζα στην ομάδα. Έχω ακούσει κατά καιρούς δηλώσεις του ότι διατέλεσε μεγαλομέτοχος. Δεν νομίζω να έχει βάλει ένα χιλιάρικο σε δραχμές στον Ηρακλή. Η διοίκηση του Ηρακλή απαρτίζεται από κάποια άτομα που είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Ο κόσμος που μας ακούει να ξέρει πως ο Ηρακλής δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω. Από εκεί και πέρα, έχω κι εγώ δύο ερωτήματα για τον κ. Κούγια. Πώς δέχεται να είναι ο Βασίλης Γκαγκάτσης διευθύνων σύμβουλος στη Super League; Επίσης, δεν μπορεί να λέει ότι μικρός ήταν Παναθηναϊκός, ότι πρέπει να πέσει αλλά τελικά ψήφισε να μην πέσει. Τι είδους θέση είναι αυτή; Εγώ δεν την καταλαβαίνω. Τον εκτιμώ ως άνθρωπο τον Κούγια. Αγαπά το ποδόσφαιρο, όμως, με αυτά που κάνει αδικεί τον εαυτό του. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να βγει και να ανακαλέσει».

Κλείνοντας, εξέφρασε τα συναισθήματά του για το ότι έγινε παππούς: «Είναι ένα εκπληκτικό συναίσθημα. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα. Εύχομαι να συμβεί σε όλους».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top