- Bluearena - https://bluearena.gr -

Η ώρα του ντεμπούτου της επιστροφής για τον Γιώργο Αμπάρη

Είναι βέβαιο ότι την περίμενε μήνες αυτήν τη στιγμή ο Γιώργος Αμπάρης. Περίπου ένα πεντάμηνο. Αν υπολογίσει, δηλαδή, κανείς το διάστημα κατά το οποίο ο 36χρονος γκολκίπερ βρίσκεται στη Μίκρα, προπονείται με την ομάδα και περιμένει να αγωνιστεί, έχοντας αντιμετωπίσει ως ανασταλτικούς παράγοντες της προοπτικής να καθίσει κάτω από τα «κυανόλευκα» γκολπόστ, πρώτα την αδυναμία να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του πριν τον Ιανουάριο και έπειτα τη σταθερή παρουσία του Παναγιώτη Βοσνιάδη στη συγκεκριμένη θέση.

Πλέον, όμως, μέσα από το εκτεταμένο rotation, το οποίο ετοιμάζει ο Σπύρος Μπαξεβάνος στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον Εδεσσαϊκό το απόγευμα της πρωταπριλιάς στο Καυτανζόγλειο, ο Ναουσαίος τερματοφύλακας ετοιμάζει τα γάντια του, για να καταλάβει θέση στη βασική ενδεκάδα του Ηρακλή.

Αναμένεται να πραγματοποιήσει το δεύτερο «κυανόλευκο» ντεμπούτο της καριέρας του και να πάρει ευκαιρία συμμετοχής σε επίσημο αγώνα μετά από πολύ καιρό. Σχεδόν μετά από δύο χρόνια, μιας και οι υποχρεώσεις του με την τελευταία ομάδα του, την Ε.Ν. Παραλιμνίου, στην Κύπρο, ολοκληρώθηκαν στο τέλος της περιόδου 2015-2016…