«Τινάζουν στον αέρα» play off και play out Παμβοχαϊκός και Νίκη Αιγινίου…

Οι δύο ομάδες ετοιμάζουν προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για αντικανονική συμμετοχή του Παπαγγελόπουλου της Κηφισιάς στον αγώνα με τον Ηρακλή…

Βόλει, Διάφορα

Αποκαλυπτικό του θέματος είναι το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sportlike.gr:

«Μπουρλότο στα πλέι οφ και πλέι άουτ αναμένεται να βάλουν Παμβοχαϊκός και Νίκη Αιγινίου, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πρόκειται να καταθέσουν προσφυγή για την αντικανονική συμμετοχή του Νίκου Παπαγγελόπουλου στην αναμέτρηση Κηφισιά-Ηρακλής.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Βόχας έχει καταλάβει στο φινάλε την 8η θέση στην γενική κατάταξη της κανονικής περιόδου ενώ η ομάδα του Αιγινίου την 9η (πλέι άουτ) με την Κηφισιά να έχει σωθεί και το θέμα να είναι εκτός των άλλων ηθικό.

Αμφότερα τα νομικά επιτελεία των δυο ομάδων εξετάζουν ενδελεχώς την υπόθεση της συμμετοχής του μπλοκέρ της Κηφισιάς στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή και αναμένεται να καταθέσουν ενστάσεις θεωρώντας ότι υπάρχει αντικανονική συμμετοχή, καθώς ο Έλληνας κεντρικός είχε αποκλειστεί από τη συνέχεια της αναμέτρησης Νίκη Αιγινίου-Κηφισιά λόγω εισβολής του στον αγωνιστικό χώρο με επιθετική συμπεριφορά σύμφωνα με τους διαιτητές.

Η τιμωρία του από τον αθλητικό δικαστή ήρθε ετεροχρονισμένα και το Σάββατο διαβάσαμε ότι ο Παπαγγελόπουλος τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο.
Ωστόσο, ο αθλητικός δικαστής βασίστηκε σε άρθρο που αφορά αποβολή αθλητή από το σετ κι όχι σε αποκλεισμό από τον αγώνα και αυτό γιατί όπως φαίνεται υπάρχει… κενό!

Οι ιθύνοντες του ΤΑΑ Παμβοχαϊκός και του ΤΑΑ Νίκη Αιγινίου προτίθενται να φτάσουν στα.. άκρα την υπόθεση, κάτι που μπορεί να σημαίνει και… ΑΣΕΑΔ. Αν γίνει κάτι τέτοιο το πρωτάθλημα τινάζεται στην κυριολεξία αφού ούτε τα πλέι οφ, ούτε τα πλέι άουτ θα μπορούν να ξεκινήσουν.

Σύμφωνα με την παγκόσμια Ομοσπονδία τα πάντα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τις 15/5 ενώ η ΕΣΑΠ είχε την 5η Μάη ως καταληκτική ημερομηνία».

Σχετικά Άρθρα

Τραγικό! “Έφυγε” στα 52 του ο σπουδαίος Βαντίμ Καμούτσκιν!

Βόλει

Back to Top