Σοβαρός, για το πολύτιμο «διπλό»

Χωρίς περιθώρια για χαλαρότητα, λόγω κρισιμότητας του αγώνα, ο Ηρακλής κόντρα στον Φίλιππο στην Αλεξάνδρεια – Τυπική απαγόρευση οργανωμένης μετάβασης – Κανονικά οι Ηρακλειδείς στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας.

Στη μάχη του δεύτερου «τελικού» για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του Ομίλου μπαίνει σήμερα ο Ηρακλής, αντιμετωπίζοντας στην Αλεξάνδρεια τον τοπικό Φίλιππο. Οι «κυανόλευκοι» κάθε άλλο παρά ασχολούνται με το γεγονός ότι ο αντίπαλος δεν διατηρεί βαθμολογικό ενδιαφέρον για την αναμέτρηση, ενώ είναι δεδομένο ότι αποτελεί ένα από τα λιγότερο δυνατά αγωνιστικά συγκροτήματα της κατηγορίας.

Η κρισιμότητα του αγώνα κάνει τον Ημίθεο να είναι πολύ προσεκτικός, συγκεντρωμένος, σοβαρός και αποφασιστικός, ώστε να έλθει το ποθούμενο «διπλό», το οποίο θα φέρει την ομάδα ακόμη πιο κοντά στον στόχο της κορυφής στην κανονική περίοδο.

Με «μία συν δύο» απουσίες

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος επέλεξε να προστατεύσει – προληπτικά – τον Σάββα Κυριακίδη και να τον αφήσει εκτός αποστολής, μολονότι ήταν ετοιμοπόλεμος, ώστε να έχει σε άριστη κατάσταση – ενόψει της καθοριστικής συνέχειας – τον βασικό αριστερό μπακ.

Η απουσία Κυριακίδη είναι η μοναδική σε επίπεδο βασικού σχήματος, αλλά ο τεχνικός της ομάδας μετρά άλλες δύο, σε επίπεδο εναλλακτικών λύσεων: αυτήν του Λεό Ντε Σμεντ, με τον Γάλλο να ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και του Παντελή Αθανασίου, ο οποίος έχει ενοχλήματα στη μέση.

Την 18άδα της αναμέτρησης στην Αλεξάνδρεια αποτελούν οι:

Γιώργος Αμπάρης, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Δημήτρης Ανδρεάκος, Βασίλης Αμαραντίδης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Κώστας Καζναφέρης, Άγγελος Καραντασιάδης, Λεωνίδας Καστριτσέας, Νίκος Κουρέλλας, Παντελής Κρυστάλλης, Μάριος Κωστούλας, Κώστας Παναγιωτούδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Μηνάς Πτηνόπουλος, Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος, Χρήστος Ρόβας, Κριστιάνο Μεντί και Τάι.

Τυπική απαγόρευση οργανωμένης μετάβασης – Κανονικά ο κόσμος!

Το υφυπουργείο Αθλητισμού ανακοίνωσε την – καθαρά τυπική – απαγόρευση οργανωμένης μετάβασης οπαδών του Ηρακλή στην Αλεξάνδρεια για τον αγώνα, αλλά δεν αναφέρει τίποτε για την μεμονωμένη μετάβαση.

Ο κόσμος του «Γηραιού» θα μεταβεί – κανονικότατα – στη γειτονική πόλη, μεμονωμένα, ενώ έχει προβλεφθεί και από τη γηπεδούχο πλευρά η ογκώδης παρουσία του στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας.

Η τυπική ανακοίνωση του υφυπουργείου έχει ως εξής:

«Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ», στο δημοτικό γήπεδο Αλεξάνδρειας, το Σάββατο 24 Μαρτίου και ώρα 15.00, όπου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ», στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας 2017-2018, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης».

Στις 15:00, με «live» από τη BlueArena

Η αναμέτρηση Φίλιππου Αλεξάνδρειας – Ηρακλή θα διεξαχθεί σήμερα (Σάββατο 24/3) στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας, με ώρα έναρξης τις 15:00.

Δεν θα καλυφθεί με διαδικτυακή τηλεοπτική μετάδοση από το Iraklis TV, όμως θα υπάρξει «live» ενημέρωση για την εξέλιξή του από τη BlueArena.

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top