Μπαμπαλιούτας: “Για τη νίκη στην Πυλαία”

Ο πολύπειρος λίμπερο των “κυανολεύκων” μίλησε για το τοπικό ντέρμπι των Ανδρών και την προσπάθειά του με τους Εφήβους – ως κόουτς – για την κατάκτηση του τίτλου.

Βόλει, Ηρακλής

Ο Λάμπης Μπαπμπαλιούτας τοποθετήθηκε στον “Arena 89,4”, υπογραμμίζοντας:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Εφήβους:Έχουμε φτάσει πολύ κοντά. Σήμερα μας αρκούν μόνο δύο σετ για να πάρουμε την πρώτη θέση. Αλλά το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η νίκη. Είμαστε αήττητοι για 22 παιχνίδια. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Απλώς πρέπει να συγκρατήσω τα παιδιά από τον ενθουσιασμό τους. Αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά σήμερα και θα στεφθούμε πρωταθλητές”.

Για το πως θα διαχειριστούν οι παίκτες όλο αυτό:Είναι μικρά παιδιά. Είναι 18-20 χρονών αλλά δε παύουν να είναι παιδιά. Εμείς από τη μεριά μας πρέπει να τους κρατήσουμε προσγειωμένους. Μέχρι τώρα τα έχουν πάει πολύ καλά. Βλέπουν τις άλλες ομάδες. Έχουν ψυχολογία. Χθες παίξαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το σημερινό δεν είναι τόσο δύσκολο. Η ομάδα έχει ένα καλό παίκτη και θα εστιάσουμε σε αυτόν. Ευτυχώς αγωνιστικά είμαστε καλά, δεν έχουμε ούτε τραυματισμούς και έχει ψυχολογία η ομάδα”.

Για το παιχνίδι της αντρικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ:Εμείς θα πηγαίναμε για τη νίκη και χωρίς να χρειαζόμαστε ένα βαθμό. Σίγουρα χρειαζόμαστε δύο σετ ίσως και όχι αναλόγως με το παιχνίδι Εθνικός-Κηφισιά. Αλλά σας το λέω και πάλι δε θα το κοιτάξουμε αυτό. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για την πόλη αλλά και για εμάς τους ίδιους. Είναι δυνατό, είναι εκτός έδρας και είναι από αυτά που δίνουν κίνητρο στους παίκτες”.

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top