Ένας εναντίον όλων: Δεν χρωστά σε κανέναν – Όλοι του χρωστάνε!

Ο επίσημος Ηρακλής δικαιούται και υποχρεούται να καταγγέλλει ΟΛΟΥΣ, όσοι μετέχουν στο ποδοσφαιρικό σύστημα της διαπλοκής, με… ονόματα και διευθύνσεις…

Ο Ηρακλής, μέσα από το σύνολο των εκφάνσεών του, είτε ως Γυμναστικός Σύλλογος, είτε ως Ποδοσφαιρικό Σωματείο, αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση, χρησιμοποιώντας κάθε έννομο μέσο εναντίον του ποδοσφαιρικού συστήματος της διαπλοκής και της ανομίας, που τον «εκτέλεσε» επανειλημμένως και – δίχως την παραμικρή αμφιβολία και ενδοιασμό – θα το πράξει και στο μέλλον, αν και εφόσον του δοθεί η ανάλογη ευκαιρία.

Ο Ημίθεος, ως αθλητικός οργανισμός, ως αθλητική κοινωνία, που εκπροσωπεί τεράστιο όγκο οπαδικού κοινού, πράττει αυτό, το οποίο δικαιούται και υποχρεούται να πράξει. Καταγγέλλει, με… «ονόματα και διευθύνσεις». Χωρίς «αυτοί» και «κάποιοι». Ονοματίζει και στρέφεται εναντίον. Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός – των οποίων τα συμφέροντα εξυπηρετήθηκαν, κατά τις «εκτελέσεις» του 2011 και του 2017, αντιστοίχως – εμπλέκονται στο «σκάνδαλο Koriopolis» και μπήκαν στο στόχαστρο του Ηρακλή, ενώ ο Παναθηναϊκός μέλλεται να είναι η αιτία για μία ακόμη… «μεταρρύθμιση» του πλαισίου ποινών για τις μη αδειοδοτηθείσες ομάδες, προκειμένου να εξυπηρετηθεί από το σύστημα, στο οποίο και ο ίδιος πρωταγωνιστεί.

Και – ορθότατα – ο Ηρακλής τους καταγγέλλει. Απροκάλυπτα και συγκρουσιακά. Και θέλει και επιδιώκει τη δίωξή τους. Και πάλι ορθότατα…

Ο πάντοτε… «παρακείμενος» Παναθηναϊκός…

Στις περιπτώσεις της βορβορώδους παρασκηνιακής λειτουργίας των Αρκάδων και των Βοιωτών η εναντίωση είναι προφανής και αναμενόμενη και έπρεπε να εκδηλωθεί – ίσως και νωρίτερα – ενώ στην περίπτωση του Παναθηναϊκού τα δεδομένα – ουσιαστικά – δεν ενδιαφέρουν.

Οι «πράσινοι», είτε επί… «παλαιού χαλίφη», είτε επί «νέου», ήταν σταθερά «παρακείμενοι» στο καθεστώς της διαπλοκής και απαρέγκλιτα ευνοούμενοί του.

Στάθηκαν ομόθυμα δίπλα και μέσα στην «παρεούλα» της Λίγκας, στήριξαν με τη ψήφο τους την εξόντωση του Ηρακλή, δεν διαφοροποιήθηκαν και τώρα, που έφτασε η ώρα της… ανταποδοτικότητας – μέσω αλλαγής κανονισμού ποινών – από τη σκοτεινή διαπλοκή του Ελληνικού ποδοσφαιρικού συστήματος, είναι η ώρα τους να καταγγελθούν από τον Ημίθεο…

Ούτε καν ο Σπανός…

Μην ξεχνάμε ότι ακόμη και ο Ατρόμητος του Σπανού, ο οποίος επεχείρησε – σε πρώτη φάση – να βγάλει έξω την… ουρά του, ψηφίζοντας υπέρ του Ηρακλή στην «υπόθεση Πουρτουλίδη», αμέσως μετά συντάχθηκε με το «παρεάκι», όταν ετέθη το θέμα του υποβιβασμού λόγω μη αδειοδότησης.

Συνεπώς ο Ημίθεος δεν χρωστά σε ΚΑΝΕΝΑΝ τους και του χρωστάνε ΟΛΟΙ τους!

Και θα κυνηγηθούν, ανενδοίαστα και ανεξαιρέτως, τώρα που άρχισε η… «εποχή του κυνηγίου»…

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top