Θέλει διαιτητή υψηλής αξιολόγησης και στην Αλεξάνδρεια

Ο επίσημος Ηρακλής εξακολουθεί το «στενό πρεσάρισμα» στην ΚΕΔ και ενόψει του δεύτερου «τελικού» για την πρώτη θέση.

Όπως ακριβώς έπραξε ενόψει του αγώνα κορυφής στο Παλαιοχώρι και ενόψει του πρώτου εκ των τριών «τελικών» για την πρώτη θέση, που ακολούθησε, αυτόν με την ΑΠΕΛ στο Καυτανζόγλειο, το ίδιο πράττει και τώρα ο επίσημος Ηρακλής.

Τώρα, λοιπόν, που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας την καλούν να μπει στην πραγματικότητα του δεύτερου ιδιότυπου «τελικού», κόντρα στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, στην πόλη της Ημαθίας, η «κυανόλευκη» διοίκηση εξακολουθεί να βρίσκεται σε απόλυτη επαγρύπνηση και διατηρεί το εξαντλητικό «πρεσάρισμα» στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ.

Στόχος, ποιος άλλος, από τον ορισμό – για τρίτη συνεχή αγωνιστική – διαιτητή υψηλής αξιολόγησης (μετά τους ορισμούς Φουκάκη και Μαλούτα τις προηγούμενες αγωνιστικές) στον κρίσιμο, για την υπόθεση της πρώτης θέσης, αγώνα του Ημίθεου στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας.

Οι διοικούντες του «Γηραιού» ευελπιστούν ότι οι αρμόδιοι της ΕΠΟ θα πράξουν το προφανές και το επιβεβλημένο, ορίζοντας διαιτητή υψηλής αξιολόγησης και παραστάσεων επιπέδου επαγγελματικών κατηγοριών, για τη σημαντικότατη αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου.

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Θέλει – οπωσδήποτε – τη νίκη… “ξορκίζοντας” την Κοζάνη…

Ποδόσφαιρο

Back to Top