Προς Χαλκίδα το Final 4 του κυπέλλου

Οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την έδρα διεξαγωγής του Final 4 του κυπέλλου Ελλάδος…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Μετά την αναβολή του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ανδρών και τον ορισμό του για το τριήμερο 20-22 Απριλίου απομένει να μάθουμε που θα διεξαχθούν οι αγώνες.
Την απάντηση ίσως την πάρουμε σήμερα οπότε συνεδριάζει το ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Ούτως ή άλλως οι πληροφορίες που έρχονται από την ΕΟΠΕ θέλουν την Χαλκίδα να είναι αυτή τη στιγμή ο πιο πιθανός προορισμός για τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Παναθηναϊκό (που απαρτίζουν την τετράδα των φιναλίστ).

Υπενθυμίζουμε ότι η Ομοσπονδία είχε πιέσει διακριτικά την Χαλκίδα προκειμένου να πάρει το φάιναλ φορ και στις αρχές του χρόνου, αλλά τότε ο Ηρακλής Χαλκίδας (που ουσιαστικά θα είναι ο διοργανωτής-προφανώς έχοντας την στήριξη Περιφέρειας και Δήμου) διεκδικούσε το φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ και δεν είχε δεχθεί…

Με την Γλυφάδα που επρόκειτο να διεξαχθούν οι αγώνες το Σαββατοκύριακο 17-18 Μαρτίου, να μην υπάρχει πλέον στο κάδρο (είτε γιατί δεν έχει πλέον ημερομηνίες, είτε γιατί δεν το θέλει η ίδια ή η ΕΟΠΕ) ο κ Καραμπέτσος σε ανεπίσημες τοποθετήσεις του είχε αναφέρει ότι πρόθεση του είναι να γίνουν οι αγώνες «σε νησί».

Το σενάριο της Ρόδου (που ήταν να γίνουν οι αγώνες το 2015, αλλά η Περιφέρεια αποφάσισε να μην στηρίξει τη διοργάνωση στο παρά πέντε) είχε μια βάση, αλλά προφανώς δεν υπάρχει χρόνος κι έτσι από τη στιγμή που στον ορίζοντα (τουλάχιστον μέχρι προχθές) δεν υπάρχει άλλη πρόταση που να καλύπτει ένα μεγάλο μέρος των εξόδων, η Χαλκίδα φαίνεται ότι έχει τον πρώτο λόγο.

Κι εφόσον επιβεβαιωθεί η πληροφορία μας τότε θα απομένει να μάθουμε πως θα μοιραστούν τα εισιτήρια και με με ποιες συνθήκες γενικά θα διεξαχθεί το τουρνουά…

ΠΗΓΗ: sportsfeed.gr

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Θέλει – οπωσδήποτε – τη νίκη… “ξορκίζοντας” την Κοζάνη…

Ποδόσφαιρο

Back to Top