Παναγόπουλος: «Ο Ηρακλής μπορεί να διεκδικήσει και αγωνιστική δικαίωση!»

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Ηρακλή στην υπόθεση της καταγγελίας, τοποθετήθηκε σχετικά με το εύρος της πιθανής δικαίωσης των «κυανολεύκων» από την όλη κίνηση.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Γιώργος Παναγόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95,5» και επεσήμανε:

«Το θέμα διέρρευσε χωρίς δική μου πρωτοβουλία ούτε του Ηρακλή. Ο αιτών, ο ενάγων, ο εντολέας μου είναι ο ΓΣ Ηρακλής, δηλαδή το ιδρυτικό σωματείο του Ηρακλή το 2011 που εθίγη από τις τότε αποφάσεις για τις ομάδες εκείνες που είχαν εμπλακεί στο τότε σκάνδαλο.

Μέσα στα κείμενα μου λέγεται ρητά ότι η αθλητική διαδικασία ήταν έωλη συν ότι πολλά μέλη των Επιτροπών εκείνων είχαν εμπλακεί στην ιστορία με τις κλήσεις για τις κατηγορίες για όλα τα σκάνδαλα.

Σύμφωνα με τον κανονισμό της αναψηλάφησης, μπορεί να γίνει αναψηλάφηση όταν προκύψουν νέα δεδομένα σε κάθε περίπτωση εντός δέκα ημερών. Προσφύγαμε σαν ιδρυτικό σωματείο, και όχι σαν ΠΑΕ, αφού είχαμε το δικαίωμα.

Δεν ξέρω ποιες άλλες ομάδες έχουν έννομο συμφέρον να κινηθούν. Ο Ηρακλής δικαιούται αστικής αποζημίωσης και αφού η ομάδα ανέβει μπορεί να διεκδικήσει και την δικαιοσύνη και σε αγωνιστικό επίπεδο».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top