- Bluearena - https://bluearena.gr -

Όλοι στη Μίκρα, μετά το Καυτανζόγλειο!

Με μία «καθαρή» νίκη μέσα στο σπίτι του, ο Ηρακλής σφιχταγκαλιάζει, χωρίς κανένας να μπορεί να του πάρει, την τέταρτη θέση στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου στο φετινό πρωτάθλημα της Volley League.

Αυτή η νίκη θα πρέπει να επιτευχθεί απέναντι στον Εθνικό, με τους Πειραιώτες, να «καίγονται» και εκείνοι από τη δική τους πλευρά για τους βαθμούς, καθώς θέλουν να διασφαλίσουν ότι θα μείνουν εκτός της επικίνδυνης ζώνης των play out για τη διατήρηση στην κατηγορία.

Ουδείς στο στρατόπεδο των γηπεδούχων λησμονεί ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου, ήταν ο Εθνικός, ο οποίος πήρε τη νίκη με το «καθαρό» 3-1, εκμεταλλευόμενος τα πάμπολλα αγωνιστικά προβλήματα, που επέδειξε ο «Γηραιός» φέτος στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του.

Μετά το Καυτανζόγλειο, πάμε Μίκρα!

Λόγω του καθοριστικού χαρακτήρα της αναμέτρησης, ο κόσμος του Ηρακλή θα πρέπει να βρεθεί μαζικά στη Μίκρα το απόγευμα, προκειμένου να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια των παικτών του Γιάννη Ορφανού, με στόχο την οριστικοποίηση της κατάκτησης μιας θέσης στο κορυφαίο βαθμολογικό γκρουπ της Volley League.

Μετά τον – επίσης κρισιμότατο – αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας στο Καυτανζόγλειο, πρβλέπεται μαζική μετάβαση στη Μίκρα για τη βολεϊκή μάχη, καθώς η παρουσία των Ηρακλειδέων στο συγκεκριμένο αγώνα είναι σημαντικότατη και από οικονομικής πλευράς, ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας, που απορρέουν από τη συμμετοχή της στα play off του πρωταθλήματος.

Προύσαλης: «Δύσκολος ο Εθνικός»

Ο «κουμανταδόρος» του Ηρακλή, Κώστας Προύσαλης, υπογράμμισε ότι ο Εθνικός (πέρα από τον βέβαιο πρωταθλητή Ολυμπιακό) είναι η μοναδική ομάδα, την οποία ο Ημίθεος δεν έχει κερδίσει στη φετινή διαδρομή του. Αναλυτικά, δήλωσε:

«Έχουμε δύσκολο αγώνα με τον Εθνικό Πειραιώς. Πρέπει να παίξουμε κοντά στο 100%. Μέχρι τώρα τις μοναδικές ομάδες που δεν έχουμε νικήσει εφέτος είναι ο Ολυμπιακός και ο Εθνικός Πειραιώς και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ο Εθνικός δεν θα έρθει για να χάσει και εμείς βλέπουμε το στόχο της τετράδας και ίσως κάνουμε και έκπληξη με την 3η θέση πάνω στο νήμα».  

Ψάρρας: «Από τις πιο δύσκολες αποστολές»

Ο Εθνικός θα αγωνιστεί χωρίς τον τραυματία Τουρνάκη και ο προπονητής του, Σάκης Ψάρρας, δήλωσε:

«Είναι από τις πιο δύσκολες αποστολές μας. Ο Ηρακλής έχει πολύ καλή ομάδα και ειδικά στην έδρα του έχει χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό. Θα το παλέψουμε να πάρουμε νίκη για να τελειώνουμε για την παραμονή μας. Η ομάδα είναι καλά και το έδειξε στον αγώνα με τη Νίκη. Θέλουμε να κάνουμε καλή εμφάνιση. Θα ταξιδέψουμε αεροπορικώς το βράδυ του Σαββάτου για να είμαστε ξεκούραστοι».

Στις 17:00, με TV, αλλά και με «live» από τη BlueArena

Η αναμέτρηση Ηρακλή – Εθνικού Πειραιά θα διεξαχθεί στο Κλειστό του Ε.Γ. Μίκρας, σήμερα (Κυριακή 18/3), στις 17:00 και θα καλυφθεί με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΤ2, γεγονός, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επηρεάσει την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο, που πρέπει να είναι μαζική και δυναμική.

Η BlueArena θα καλύψει με «live» ενημέρωση την εξέλιξη του αγώνα, καταγράφοντάς την πόντο-πόντο.